Voor en na de haartransplantatie in Turkije

Het kan lastig voor je zijn om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van verschillende behandelingen voor haartransplantaties in Turkije. Hoewel het resultaat onderhevig is aan meerdere factoren en deze dus strikt persoonlijk is, vind je op deze pagina een aantal voorbeelden van de resultaten na een haartransplantatie in Turkije.

Allereerst vertellen we je hier wat je zelf kunt doen om de haartransplantatie in Turkije goed te laten verlopen. We gaan in op de nazorg en het gevolg van de behandeling na een aantal maanden. Uiteraard geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen over het onderwerp: voor en na de haartransplantatie.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Moet ik mezelf voorbereiden op een haartransplantatie in Turkije?

Als je eenmaal de juiste kliniek hebt gevonden voor jouw haartransplantatie in Turkije en de afspraken hebt gemaakt, hoef je je in principe niet voor te bereiden. Wel is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat er tijdens de intake een beoordeling is gemaakt van de kwaliteit van jouw haar en jouw algemene gezondheid. Mocht er dus in dat opzicht iets veranderen, dan is het belangrijk dat je de kliniek waarschuwt, zodat je geen haartransplantatie in Turkije ondergaat die schadelijk kan zijn voor jouw gezondheid.

haartransplantatie in Turkije
Spreek met een van onze Turkije experts

Wat gebeurt er na de haartransplantatie in Turkije?

Na de haartransplantatie in Turkije is het tijd voor het haar om te gaan groeien. Wij vertellen je hier stap voor stap hoe dit verloopt en wat de normale gang van zaken is.

Het resultaat na 1 maand

Na 1 maand merk je eigenlijk nog niets van jouw haartransplantatie in Turkije. De huid is nog rood en de haartjes die er eerst waren, zijn inmiddels uitgevallen. Afhankelijk van de gekozen behandeling moeten de wonden nu wel genezen zijn. Zorg dat je het de eerste weken rustig aan doet en dat je dus niet gelijk weer gaat sporten of werken. Het uitvallen van de haartjes is overigens normaal, dit gebeurt bij elke klant.

Het resultaat na 2 maanden

Ook na twee maanden zul je nog weinig merken van de behandeling. De permanente haartjes staan op het punt om te gaan groeien. Blijf ook in deze fase goed voor jezelf zorgen. Eet en drink gezond. Dit bevordert de haargroei en jouw algemene gezondheid. In deze fase is dus het vooral nog even een kwestie van geduld hebben.

Het resultaat na 3 maanden

In de derde maand zal de echte haargroei op gang komen. Wel zul je merken dat de haren in het begin erg dun zijn en een beetje een vlassige structuur hebben. Vaak is het haar ook nog kleurloos, maar hier komt vanaf de vijfde maand verandering in. Voor jou is dit een prettig moment, omdat je nu voor het eerste het echte resultaat van jouw haartransplantatie in Turkije te zien krijgt.

Het resultaat na 7 maanden

In deze fase merk je dat de haren langzaam wat steviger en langer worden. Daarnaast krijgen ze ook kleur. Vanaf nu kun je er rekening mee houden dat het haar elke maand een centimeter groeit. Het volledige resultaat zie ja na ongeveer 14 maanden. Een goede kliniek zorgt ervoor dat je ook op dat moment contact op kunt nemen en dat er degelijke nazorg plaatsvindt.

haartransplantaties turkije

Zo zorg je zelf voor het beste resultaat

Je kunt zelf ook bijdragen aan de kwaliteit van jouw haar na de transplantatie. Allereerst is het belangrijk dat je gezond blijft eten en drinken. Houd je haar goed schoon en hou de voorschriften in acht die je meekrijgt bij de kliniek voor haartransplantatie in Turkije. Juist ook in de eerste weken na de behandeling wil je extra goed op jezelf letten. Ga zeker niet gelijk sporten of werken en besef je dat je een stevige ingreep hebt ondergaan – waarvan je lichaam moet herstellen.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan!

Het heeft even tijd nodig, maar vervolgens geniet je ook van een volle haardos na jouw haartransplantatie in Turkije. Wil je weten waar je dit kunt laten doen tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding? Vraag dan vandaag nog een aantal kosteloze offertes aan via onze website. Vaak kan de behandeling dan al op korte termijn beginnen.

Veel gestelde vragen over voor en na de haartransplantatie

Dit zijn belangrijke antwoorden die je in ieder geval wilt hebben voordat je offertes aanvraagt via onze website:

Over het algemeen kun je hier wel een beeld van krijgen, aan de hand van de voorbeelden van anderen. Met geavanceerde apparatuur kan zo nauwkeurig gewerkt worden dat je een realistisch beeld krijgt. Uiteraard kan het altijd zo zijn dat er zich tijdens de behandeling complicaties voordoen. Het resultaat kan dan anders uitvallen. Ook blijft haar een natuurproduct, waardoor je nooit echt weet hoe het zal gaan groeien.

Als je ontevreden bent over de behandeling dan adviseren we je allereerst om rechtstreeks contact op te nemen met de kliniek waar de haartransplantatie in Turkije is uitgevoerd. Probeer met hen tot een oplossing te komen, wat meestal lukt. Controleer vooraf of er garanties worden afgegeven voor het resultaat, wat meestal niet zo is. Dit omdat een haartransplantatie in Turkije ook deels een natuurlijk proces is en het resultaat niet 100% duidelijk kan worden.

Zoals we hierboven hebben vertelt vallen de eerste haartjes altijd weer uit. Deze komen na een paar maanden weer terug, waarna het haar ongeveer 1 centimeter per maand groeit. Afhankelijk van het kapsel dat je wenst, kan het dus wel een paar jaar duren voordat jouw nieuwe haar aan de verwachtingen voldoet. Toch hoeft dit je er zeker niet van te weerhouden om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan.

Ja, een haartransplantatie in Turkije is een eenmalige procedure, waarna je weer permanent over een mooie haardos beschikt. Hiervoor moet dus wel gekeken worden of je in eerste instantie voor een haartransplantatie in Turkije in aanmerking komt. Als er bijvoorbeeld sprake is van een chronische oorzaak voor jouw haaruitval, dan is een transplantatie in principe niet mogelijk.

Om te beginnen zal er telefonisch contact met je opgenomen worden om de behandeling door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Meestal is er geen medische nazorg, maar bij complicaties kun je ook in Nederland geholpen worden. Bij het vermelden van een kliniek controleren wij vooraf of er echt tot het einde voor de klant gezorgd wordt.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website