Haartransplantatie na drie maanden

Je hoopt natuurlijk zo snel mogelijk naar jouw haartransplantatie in Turkije resultaat te zien. Hier vertellen wij jou wat na een maand of drie realistische verwachtingen zijn. We geven je tips om zelf te zorgen voor een zo optimaal mogelijk resultaat en adviseren je hoe je zo snel mogelijk de juiste prijs ontvangt voor een behandeling in Turkije die past bij jouw wensen. Voor een zo compleet mogelijk beeld, geven we ook nog antwoord op een aantal veel gestelde vragen.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Hoe ziet mijn haartransplantatie in Turkije eruit na drie maanden?

Na drie maanden bereik je een belangrijk punt na de haartransplantatie in Turkije, omdat je nu de eerste echte, blijvende haartjes te zien krijgt. Uiteraard zijn deze nog kort en fragiel, maar het eerste resultaat is er nu toch echt. De haartjes zijn nogal vlassig en dun. Hier hoef je niet van te schrikken, want het is normaal dat er nog een maand of drie overheen gaat voordat je over de dikke, mooie haren beschikt die je mag verwachten na de haartransplantatie in Turkije.

Haartransplantatie na drie maanden
Spreek met een van onze Turkije experts

Garanties na een haartransplantatie in Turkije

Je kunt er niet standaard van uitgaan dat er met jouw behandeling voor haartransplantatie in Turkije ook garanties worden afgegeven. Vraag dit dus specifiek na. Het is logisch dat deze klinieken huiverig zijn met het afgeven van garanties, omdat haar een natuurproduct is, waarvan de groei nooit helemaal te voorspellen is.

Sommige klinieken geven de gelegenheid om opnieuw een haartransplantatie in Turkije te ondergaan als de eerste poging mislukt is. Dit gebeurt niet zozeer kosteloos, maar soms wel met korting. Het duurt dus wel even voordat met zekerheid kan worden vastgesteld of de haartransplantatie in Turkije definitief mislukt is. Overigens gaat het hier om uitzonderingen en is een haartransplantatie bij een kliniek in Turkije van goede kwaliteit meestal succesvol. Meestal zijn het dan ook onverwachte complicaties die ervoor zorgen dat er geen optimaal resultaat wordt behaald.

Zo zorg je zelf voor het beste resultaat na een haartransplantatie

Jij kunt ook zelf bijdragen aan een gezonde groei van jouw haar na een haartransplantatie in Turkije. Op de eerste plaats doe je dit door je aan bepaalde basisregels te houden. Zo wil je gezond blijven eten en drinken en zo min mogelijk, of het liefst zelfs helemaal niet, roken of alcohol drinken. Blijf bewegen. Al deze activiteiten tezamen dragen bij aan je algemene gezondheid en dus aan een betere groei van jouw haar.

Houd je altijd aan de adviezen van een kliniek. Wij kunnen je hier weliswaar algemene informatie geven, maar deze kan niet zonder meer worden toegepast op jouw individuele geval. Het is in de eerste maanden daarnaast belangrijk om voorzichtig te zijn met onder meer de zonnebank, hoofddeksels, bepaalde chemicaliën en algemene aanraking met de geïmplanteerde delen.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
haartransplantaties turkije

Vraag vandaag nog een concurrerende offerte aan

We weten zeker dat je interesse hebt gekregen in de prijs voor de beste haartransplantatie voor jou in Turkije. Het is daarom nu zaak om aan de hand van een aantal basisgegevens offertes op te vragen voor een mogelijke behandeling in Turkije. Na deze offerte kun je een intakegesprek voeren. Van ons ontvang je daarnaast een gratis haarscan, waarmee een inschatting kan worden gemaakt of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie.

Dit kan onze website jou bieden voor jouw haartransplantatie in Turkije

Waarom zou je nu precies via onze website offertes aanvragen? En wat kunnen wij jou dan precies bieden? Dit is wat wij gebruikers willen geven:

  1. Allereerst doen wij uitvoerig onderzoek naar klinieken voor haartransplantaties in Turkije. Aan de hand daarvan stellen we recensies op en proberen we je een zo volledig mogelijk beeld van de behandelingen en kwaliteit te geven. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze beoordelingen op een regelmatige basis opnieuw plaatsvinden.
  2. Daarnaast geven we je dus gelegenheid om prijsopgaven aan te vragen en zo te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije tegen de beste prijs kwaliteitverhouding. Dit doe je aan de hand van een aantal basisvragen, waardoor je een grove schets van het benodigde budget krijgt.
  3. Tenslotte willen we voor je klaar staan als je vragen hebt over een haartransplantatie in Turkije of het moeilijk vindt om de juiste keuze te maken. Je kunt daarom altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veel gestelde vragen over de haartransplantatie na drie maanden

Nee, dat is op dat moment nog lastig vast te stellen. Zoals gezegd beginnen de eerste haartjes nu weliswaar te groeien, maar kan het in totaal wel een jaar duren voordat je zicht krijgt op het permanente resultaat. Dit is dus nog een kwestie van afwachten.

In principe zou je na drie maanden geen klachten meer moeten hebben. Mocht dit het geval zijn dan wil je snel contact opnemen met de arts of kliniek. Een goede kliniek met nazorg kan je dan direct adviseren. Doe dit ook zeker als er nieuwe klachten bijkomen waarbij jij twijfelt of die al dan niet het gevolg zijn van jouw haartransplantatie in Turkije.

Bij het overgrote deel van de behandelingen geldt dat je slecht eenmalig de reis hoeft te maken. Dat is goed nieuws, want dit bespaart op de kosten. Als dit anders gaat, word je van tevoren geïnformeerd door de kliniek. Omdat klinieken voor haartransplantatie veel werken met Nederlandse klanten zijn er vaak speciale contactpersonen in ons land, die ook de nazorg en intake hier in orde maken.

Dankzij het gebruik van moderne technieken kun je van tevoren een redelijk beeld krijgen van de uitkomst van jouw haartransplantatie. Toch moet je er rekening mee houden dat dit geen garanties biedt. Haar, ook het donorhaar, blijft natuurlijk een natuurproduct en de groei daarvan is nooit exact te voorspellen. Het kan daarbij tot een jaar duren voordat je weer over een volle haardos beschikt en dus het eindresultaat van de haartransplantatie in Turkije ziet.

Juist omdat het hier om een behandeling in het buitenland gaat wil je zeker weten dat je een kliniek voor haartransplantatie in Turkije kunt vertrouwen. De betrouwbaarheid beoordeel je onder andere aan de hand van de aanwezige vergunningen en de kwaliteit van de artsen. Lees beoordelingen van anderen en kijk naar onze recensies. Neem van tevoren altijd contact op met de klantenservice en volg je gevoel. Laat je zeker niet uitsluitend leiden door een lage prijs, maar hou de kwaliteit in de gaten.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website