Behandelingen en Haartransplantatie Methoden Turkije

Turkije is het centrum waar jaarlijks de meeste haartransplantaties plaatsvinden. Ook kun je in Turkije terecht voor de nieuwste haartransplantatie methoden waardoor de beste resultaten voor jou gerealiseerd kunnen worden. Deze beste methoden kunnen jou helpen bij het oplossen van problemen en zorgen voor:

 • Een vollere bos haar
 • Het creëren van een volle baard en snor
 • Het opvullen van dunner geworden wenkbrauwen

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Welke Haartransplantatie Methode zou bij jou passen?

De volgende behandelingen kunnen ingezet worden om jou te voorzien van een haartransplantatie in Turkije:

 • FUE haartransplantatie
 • DHI
 • FUE/DHI Combinatie
 • FUT

De beste resultaten behalen we voor je door een juiste haartransplantatie methode te selecteren. Het is onder andere afhankelijk van jouw wensen, het gebied waar de transplantatie plaatsvindt en de reden van het uitvallen van de haren. Tijdens een consult met één van onze experts zullen we al deze punten bespreken om tot een goede conclusie te komen.

Haartransplantatie na twee maanden
Spreek met een van onze Turkije experts

FUE Haartransplantatie Turkije

Deze behandeling kan beschouwd worden als één van de beste haartransplantatie methoden die er in de wereld zijn. Deze wereldwijd bekende methode is natuurlijk ook beschikbaar bij onze gecertificeerde klinieken in Turkije. In verschillende varianten wordt deze behandeling aangeboden en vaak kan het voor een zeer betaalbare prijs als optie opgemaakt worden in onze offertes op maat.

Deze haartransplantatie behandeling maakt het mogelijk om geen littekens achter te laten na de ingreep. Het naaldje waarmee de haartjes verplaatst worden vanuit het donorgebied is zeer klein en zorgt ervoor dat precies werk geleverd kan worden.

Saphhire Variant

Bij een variant van de FUE haartransplantatie Turkije wordt er een Sapphire instrument binnen de behandeling gebruikt. Het instrument werkt nog optimaler en zorgt ervoor dat het herstelproces zeer snel zal verlopen.

Micro FUE Haartransplantatie Methode

Een extra klein mesje wordt gebruikt bij de Micro FUE haartransplantatie. Het is één van de nieuwste haartransplantatie methoden en de vraag naar deze behandeling begint zeker toe te nemen. De resultaten zijn namelijk uitstekend, omdat er nog preciezer gewerkt kan worden. Vraag tijdens een consult naar de mogelijkheden als jouw interesses liggen bij de Micro FUE haartransplantatie methode.

ARTAS Robotic FUE

De naam van de behandeling verraadt het al een beetje. Deze FUE variant is voorzien van een robotarm om de behandeling plaats te laten vinden. Een geautomatiseerde robot zal zeer precies werk leveren om mooie resultaten voor elkaar te krijgen. Er wordt een analyse gemaakt van de huid waarbij de robot berekend waar de haartjes geplaatst zouden moeten worden. Hierdoor worden er geen fouten gemaakt en zijn de resultaten precies wat we willen zien na een haartransplantatie.

DHI Haartransplantatie Methode

Deze methode wordt vaak aangevraagd aangezien er een groot voordeel is verbonden aan deze DHI haartransplantatie methode. Er hoeft maar een klein gedeelte geschoren te worden bij de DHI behandeling, namelijk alleen het gedeelte waar de donorharen vandaan komen.

De haartjes worden mooi verdeeld geïmplanteerd waardoor het resultaat uitmuntend is. Ook het herstel zal snel verlopen waardoor veel klanten al snel zeer tevreden zijn na afloop.

FUT Haartransplantatie

Deze manier van behandelen is over het algemeen niet de optie die we vaak aanraden aan onze klanten. De FUT haartransplantatie is namelijk ook van nadelen voorzien en niet alleen van vele voordelen. Andere haartransplantatie methoden krijgen over het algemeen de voorkeur vanuit ons team van experts.

Er wordt namelijk een gedeelte van de huid weggehaald wanneer de haren geselecteerd worden. Je kunt je misschien wel voorstellen dat deze ingreep meer ingrijpend zal zijn.

Voordelen Haartransplantatie Methoden

Haartransplantatie Methoden TurkijeVoordelen
Micro FUE methode
 1. Meer grafts kunnen implanteren binnen één behandeling.
 2. Behandeling verloopt zeer snel.
 3. Vaak voordeliger ten opzichte van behandelingen met de DHI methode.
 4. De resultaten zijn mooi, mede doordat er geen hechtingen zullen zijn in het donorgebied.
FUE methode ARTAS Robotic
 1. Een robotarm kan ervoor zorgen dat het werk zeer precies verloopt.
 2. Dankzij een tensioner die op de hoofdhuid wordt gericht, kan er zeer veilig werk verricht worden.
 3. De schade is minimaal op de hoofdhuid dankzij het dubbel punch mechanisme.
 4. Weinig kwaliteit gaat verloren van het gebied waar de haren vandaan worden gehaald. Dit heeft te maken met digitale berekeningen om te zien welk haartje meegenomen moet worden.
DHI haartransplantatie methode
 1. Weinig wegscheren om de behandeling te kunnen verrichten.
 2. Het herstel verloopt hierbij zeer snel.
 3. Per vierkante centimeter worden er meer haarzakjes geplaatst.
 4. Kans op bloedingen is klein, aangezien er geen incisies van te voren gemaakt worden.
Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veelgestelde vragen over Haartransplantatie Methoden Turkije

Voordat je een consult ingaat met één van onze experts, doe je er goed aan om alle methoden eerst eens door te nemen. Je kunt uiteraard je voorkeuren uiten binnen een gesprek met ons team. Ons team van specialisten staat altijd klaar voor je om jou het beste advies te geven als het gaat om een geschikte haartransplantatie methode vinden.

Afhankelijk van jouw gerichte wensen qua resultaat, de reden van het haaruitval en jouw voorkeuren rondom een behandeling, zal een offerte opgemaakt worden. Binnen deze offerte vind je de opties die voor jou van toepassing zijn. De beste haartransplantatie methode is dus afhankelijk van de individu zelf.

Turkije is het centrum van de haartransplantaties in de wereld aangezien 60% van de totale behandelingen wereldwijd in Turkije plaatsvindt. Alle kennis rondom haartransplantatie methoden die vind je dan ook hier. De klinieken waar wij mee samenwerken die zijn voorzien van de nieuwste technieken om de mooiste resultaten te leveren en een snel herstel mag plaatsvinden.

Het haar op de hoofdhuid kan voller worden, een baard of snor kan aangepast worden en het is mogelijk om vollere wenkbrauwen te creëren.

Over het algemeen wordt de FUT behandeling niet aangeraden. Deze behandeling is meer ingrijpend en komt met wat meer nadelen kijken ten opzichte van de overige haartransplantatie methoden.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website