Over ons

Bij Haartransplantaties Turkije hebben wij er onze missie van gemaakt om jou zo goed en volledig mogelijk te informeren over de mogelijkheden voor haartransplantaties in Turkije. Hier werken we elke dag aan met een deskundig team. Wij zijn pas tevreden als jij de juiste behandeling hebt ontvangen dankzij een scherpe offerte op onze website.

Hoewel we over een hecht en toegewijd team beschikken met tientallen medewerkers, stellen we je hier voor aan de belangrijkste personen achter haartransplantaties Turkije. Aan het hoofd van Haartransplantaties Turkije staan de oprichters van onze site die nu de dagelijkse leiding in handen hebben. Deze zetten de doelen uiteen om onze website te laten blijven groeien.

Verder stellen we je graag voor aan onze marketingafdeling. Op de eerste plaats is deze er verantwoordelijk voor om zoveel mogelijke geïnteresseerde bezoekers naar onze website te trekken. Anderzijds willen wij natuurlijk in contact komen met zoveel mogelijk klinieken voor haartransplantaties in Turkije, die wij mogelijk kunnen toevoegen aan ons aanbod. Daarmee vormt dit team de spil van Haartransplantaties Turkije en het wordt geleid door Anne Dekkers. Zij weet precies hoe ze onze mensen zo kan leiden dat wij de nummer 1 website worden op het gebied van het vergelijken van haartransplantaties in Turkije.

De researchafdeling doet het daadwerkelijke onderzoek naar de klinieken voor haartransplantaties in Turkije die vermeld staan op onze website. Samen met lokale medewerkers controleren zij de kwaliteit van een kliniek en zorgen zij er zo voor dat elke kliniek voor haartransplantatie op Haartransplantaties Turkije biedt wij jij nodig hebt. Uiteraard is deze afdeling zich ervan bewust dat de reputatie van een kliniek kan veranderen, dus zij blijven ook bestaande samenwerkingspartners kritisch benaderen. Deze afdeling wordt geleid door Sander van der Plas.

Onze schrijvers vormen ons visitekaartje tegenover de klant. Ze zijn er verantwoordelijk voor om kwalitatief goede teksten op onze site te plaatsen en te zorgen dat deze alle informatie van de researchafdeling omvatten. Al onze schrijvers hebben jarenlange ervaring en specialistische kennis van de medische wereld en haartransplantaties in het bijzonder. Deze afdeling wordt geleid door Anne Jansen, die zorgt dat de website altijd up to date blijft en dat er op tijd nieuwe recensies voor jou beschikbaar zijn.

Dan is er nog onze technische staf. Niet alleen zorgt deze ervoor dat onze medewerkers over de nodige middelen beschikken, ze zijn ook verantwoordelijk voor het stabiel laten draaien van onze website en het uitvoeren van de nodige technologische updates. Marianne Zwagermans zorgt ervoor dat deze afdeling consequent aan de behoefte van Haartransplantaties Turkije kan voldoen. Dit samen met drie andere medewerkers die goed opgeleid zijn en op de hoogte blijven van de laatste regelgeving om jouw privacy en de veiligheid van de website te waarborgen.

Uiteraard vinden wij het zeer belangrijk om altijd voor onze klanten klaar te staan. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreide klantenservice die telefonisch en per email klaarstaan voor onze bezoekers. Naast dat deze medewerkers beschikken over algemene vaardigheden als klantenservicemedewerker, hebben ze ook kennis van haartransplantaties in Turkije, waardoor de meeste vragen direct beantwoord kunnen worden. Deze afdeling wordt geleid door Eric Zeeuw, die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de afdeling.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website