Kosten Haartransplantatie Turkije

Vanaf €2000

Een haartransplantatie in Turkije is de beste optie als je voor een juiste verhouding van prijs en kwaliteit wilt gaan. Wereldwijd vinden meer dan 60% van de totale haartransplantaties plaats in het vaak zonnige Turkije. Vanaf 2.250 euro kun jij al jouw wens laten uitkomen om een nieuwe bos haar te creëren. Het heeft niet alleen te maken met de gunstige kosten, maar ook met het feit dat de beste expertise te vinden is in Turkije. We leggen hier aan je uit hoe de kosten worden berekend en wat hier allemaal bij komt kijken.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Voordelig kostenplaatje bij een haartransplantatie Turkije

De kosten voor haartransplantaties Turkije liggen vele malen lager als waar dan ook in de wereld. Een veelgestelde vraag over het voordelige kostenplaatje is dan ook of je met een haartransplantatie Turkije wel de juiste kwaliteit geleverd krijgt. De haartransplantaties die in Turkije plaatsvinden worden eigenlijk zelfs beschouwd als de beste kwaliteit in de wereld. Wel willen we benadrukken dat de juiste haartransplantaties bij goede en gespecialiseerde klinieken zou moeten plaatsvinden.

De reden dat de kosten zoveel lager ligt als in andere landen, heeft te maken met de volgende aspecten:

 • De meeste kwalitatieve specialisten voor het uitvoeren van haartransplantaties vind je in Turkije. Wanneer je een groter aanbod aan specialisten binnen een locatie hebt gevestigd, kunnen de kosten laag blijven.
 • Het levensonderhoud in Turkije ligt lager dan in andere landen. Aangezien voeding, huisvesting en andere zaken goedkoper zijn in Turkije, is het salaris van medische specialisten ook lager dan in Nederland. 
 • De juiste kennis en technieken worden in Turkije geleerd en er komen leerlingen van over de hele wereld naar hier om alles te leren. Nieuwe klinieken kunnen dus gemakkelijker de kennis overgedragen krijgen binnen Turkije zelf.
 • De positieve verhalen van alle tevreden klanten zorgen ervoor dat de markt goed voorzien is van vraag. Het aanbod kan hierdoor voordelig blijven en scherpe prijzen voor haartransplantaties Turkije kunnen aangeboden worden.
haartransplantatie Turkije
Spreek met een van onze Turkije experts

Overzicht kosten bij haartransplantaties Turkije

Het kostenplaatje is voor iedereen verschillend aangezien het een ingreep op maat is. De ene persoon heeft nou eenmaal meer haaruitval als de ander. Ook ligt het volledig aan jouw eigen wensen hoe je het pakket wilt samenstellen. Je kunt het beste naar je eigen gevoel luisteren en ons aangeven hoe deze behandeling het meest comfortabel voor jou kan verlopen.

Behandeling in een ervaren kliniek

Wij geloven dat een ingreep als deze enkel uitgevoerd zou mogen worden door ervaren experts die de juiste kwaliteit kunnen leveren. Vandaar dat wij alleen samenwerken met klinieken waar we er zeker van zijn dat de ervaring helemaal naar wens zal verlopen. De ervaren experts, binnen onze geadviseerde klinieken, zullen de beste technieken uitkiezen waarbij het juiste aantal grafts gebruikt zal worden. De communicatie tussen jou en de kliniek verloopt altijd soepel en al jouw vragen over de behandeling kunnen te allen tijde gesteld worden. Zelfs een jaar na de ingreep zal het team voor je klaar staan.

Vliegreis en transport

Bij het samenstellen van een geschikt pakket kan een vliegreis en transport voor je ingepland worden. Met een relatief snelle vlucht vanaf Nederland ben je in een paar uur in Turkije aangekomen. Bij aankomst zul je niet onnodig een taxi hoeven te regelen wanneer een taxichauffeur je al staat op te wachten om naar het hotel te brengen. Zo kun je zo comfortabel mogelijk jouw verblijf in Turkije beginnen. Natuurlijk geldt dit ook voor de terugweg wanneer je weer het vliegtuig terug naar huis zult nemen.

Comfortabel hotel en verblijf

Om met een gerust gevoel de behandeling in te gaan, zou een luxe 4 of 5-sterren hotel niet verkeerd zijn toch?! Deze mogelijkheid kan toegevoegd worden aan jouw pakket en zorgt ervoor dat je helemaal tot rust kunt komen. Een heerlijk inbegrepen ontbijt, een kwalitatief groot bed en vriendelijk personeel komt hierbij kijken. Een perfecte situatie om te genieten en na de behandeling in de kliniek kun je volledig focussen op een soepel herstel.

De zorgzame behandeling

 1. Veel klinieken proberen jou een zo comfortabel mogelijke ervaring aan te bieden. Zo wordt er vaak een behandeling aangeboden in een ontspannen badhuis. Turkije is namelijk het land van de hamam en stoombaden.
 2. Tijdens de behandeling zullen de experts de tijd nemen om zo specifiek mogelijk de juiste technieken uit te voeren. Ook weten ze precies hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Het proces van de behandeling verloopt zo optimaal mogelijk onder begeleiding van experts van hoog niveau.
 3. De kliniek kan jou voorzien van producten die jij bij de nabehandeling kunt gebruiken voor het juiste herstel. Zowel voor mannen als voor vrouwen is het belangrijk om zorgvuldig met het herstelproces om te gaan. De experts zullen jou hier optimaal in begeleiden.

Genieten van de cultuur en omgeving

Voor de liefhebber van reizen en cultuur zijn er meer mogelijkheden beschikbaar om het meeste uit de trip te halen. Benut de trip optimaal door ook de tijd te nemen om het Turkse eten en de cultuur te ontdekken. Laat je meenemen door een lokale bewoner om op ontdekking te gaan binnen het prachtige land. De mogelijkheden voor excursies staan te wachten op je!

Voordelen kosten haartransplantatie Turkije op een rijtje

Hier lees je waarom de voordelen voor een haartransplantatie in Turkije niet alleen zeer gunstig voor je zijn door de lage kosten.

Turkije haartransplantatie

Nederland haartransplantatie

Bij een behandeling in Turkije krijg je er meer expertise, kennis en ervaring voor terug. 

De Nederlandse experts leren meestal de fijne kneepjes van het vak via de experts vanuit Turkije.

Je hebt meer keuze uit klinieken aangezien er een groot aanbod voor je beschikbaar is. 

Er zijn minder ervaren experts en klinieken in Nederland beschikbaar.

Inclusief vliegreis, hotel en andere zaken, is deze behandeling vaak nog goedkoper dan in Nederland.

Bij een Nederlandse haartransplantatie word je niet voorzien van een geweldige trip en culturele ervaring.

Je vindt de beste en nieuwste technieken voor haartransplantaties in Turkije.

De nieuwste technieken zijn meestal ontstaan in Turkije.

De ervaringen bij haartransplantatie Turkije kosten

Iedereen die de ingreep, met de juiste kwaliteit heeft laten uitvoeren, zal je vertellen ontzettend tevreden te zijn met de haartransplantatie Turkije kosten. De kosten zijn zeer redelijk en volgens de klinieken zijn er ook weinig klachten over de haartransplantatie Turkije kosten in totaal.
Dankzij een eerlijke prijs die opgebouwd wordt naar verhouding wanneer het aantal van de geïmplanteerde haren toeneemt, is het lastig om het niet eens te zijn met het totale kostenplaatje.

Veel goedkoper zal je het wereldwijd vaak niet kunnen vinden. Mocht je een veel lager bedrag tegenkomen op een andere plek, waar dan ook in de wereld, houd er dan rekening mee dat de kwaliteit misschien wel veel lager ligt. De haartransplantatie Turkije kosten, binnen de offertes die hier worden aangeboden, liggen eigenlijk laag terwijl de kwaliteit toch zo hoog is. Al onze tevreden klanten zullen dit aspect dan ook zeker beamen.

De haartransplantatie Turkije kosten verlagen

Is het kostenplaatje alsnog aan de hoge kant voor je? Dan is het mogelijk om bepaalde aspecten binnen de reis zelf uit te zoeken of wellicht een aantal aspecten uit het pakket te schrappen. De haartransplantatie Turkije kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de wensen die jij zelf hebt aangegeven. Een aantal van de luxere wensen zijn misschien niet noodzakelijk om toch een fijn verblijf in Turkije te ervaren.

De haartransplantaties Turkije kosten worden opgesteld in overleg

Onthoud wel dat een aantal zaken onmisbaar zijn in het opgestelde pakket en dus niet van de haartransplantatie Turkije kosten gereduceerd kunnen worden. De haartransplantatie Turkije kosten totaalplaatje kan in overleg met de specialisten aangepast worden naar wat er voor jou mogelijk is. Er zal uitsluitend de beste keuzes voor de ingreep aan je gepresenteerd worden om je uiteindelijk met een goed gevoel uit Turkije weg te laten gaan.

Het is overigens niet aan te raden om de prijs te verlagen door te besparen op het aantal grafts. Er wordt altijd gekeken naar de beste mogelijkheid om de gewenste resultaten te behalen. Het aanbevolen aantal grafts zou daarom niet verlaagd moeten worden om de prijs van het totaalplaatje extra laag te houden.

Haartransplantatie Turkije kosten: hoeveel kun je besparen?

De haartransplantatie Turkije kosten liggen als het goed is vele malen lager dan de kosten die je wereldwijd bij andere soortgelijke klinieken tegenkomt. De haartransplantaties kosten Turkije liggen vaak zelfs een paar duizend euro of dollar lager. De kosten die je dus kunt besparen, door de ingreep in Turkije te doen, zijn zeker hoog. Bedenk je eens wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen van het bedrag dat je bespaart wanneer je voor kwaliteit in Turkije kiest.

Een aanrader volgens tevreden klanten is dan ook om de trip naar Turkije uit te breiden met de euro’s die je hebt weten te besparen op de ingreep. Zo kun je de reis naar Turkije onvergetelijk maken en ook nog eens met de gewenste resultaten thuiskomen. Een win-win situatie om jezelf te belonen op de ingreep en een geweldige vakantie.

Waarom kiezen voor een offerte vanuit haartransplantatiesturkije.nl?

Bij haartransplantatiesturkije.nl selecteren we klinieken op een aantal belangrijke onderdelen. De belangrijkste zaken zijn:

 1. Binnen een paar minuten kan er al een op maat gemaakte offerte worden aangevraagd om jou een prijs aan te bieden die zeer scherp is.
 2. De haartransplantatie Turkije kosten zijn niet het enige aspect waar we naar kijken om een passende offerte te maken. Wat wij net zo belangrijk vinden is de kwaliteit van de grafts, de ervaring van klanten die de ingreep zijn ondergaan, de technieken van de kliniek en nog veel meer!
 3. Er is ruimte voor een gratis consult met één van onze vele experts. Jouw vragen hoeven hierdoor niet lang onbeantwoord te blijven. Ook zullen de experts de haartransplantatie Turkije kosten kunnen uitleggen en een juist advies op maat geven.
 4. Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van een ingreep die gewenst is!

Verschillende klinieken en kosten

Er zijn verschillende kwalitatieve klinieken waarvan wij geloven dat onze klanten in de juiste handen zullen zijn. Er zijn klinieken op de markt die met nog scherpere voorstellen komen, maar waarvan de kwaliteit niet beloofd kan worden. Deze klinieken bieden meer grafts aan dan eigenlijk zou mogen. Het wordt afgeraden om voor een overschot aan grafts te kiezen bij een haartransplantatie behandeling en deze klinieken zou je dus beter kunnen overslaan. Deze klinieken zijn vaak niet voorzien van de juiste kennis. Je kunt blijvende littekens overhouden na een verkeerd uitgevoerde behandeling.

Mogelijkheden behandeling

Kosten haartransplantatie Turkije

Consult en nazorg

Bij elke behandeling inbegrepen

Hotel met aantal overnachtingen

In te vullen naar eigen wens (minimaal aantal nachten zal aangegeven worden door de kliniek en experts)

Transport vliegtuig – hotel

In te vullen naar eigen wens

Techniek voor de haartransplantatie techniek

In te vullen naar eigens wens en in overleg met de kliniek en experts

Aantal grafts behandeling

In overleg met de kliniek en experts om het juiste resultaat te behalen

Producten voor de nabehandeling

In overleg met de kliniek en experts

Behandeling in het Turkse badhuis

Wellicht bij de behandeling inbegrepen als de kliniek het aanbiedt

Extra dagen verblijven in Turkije

In te vullen naar eigen wens

Excursies binnen Turkije

In te vullen naar eigen wens

Eigen voorkeuren

In overleg met de kliniek en experts

Aandachtspunten keuze haartransplantatie Turkije

Bij het kiezen van de juiste haartransplantatie Turkije kun je wel wat hulp gebruiken. De klinieken waar geen vertrouwen in is, zullen we niet aanbieden. Zo kun je er zeker van zijn dat de experts een uitstekende ervaring voor je mogelijk maken. Deze ingreep is niet niks en daarom wordt er zeer selectief een keuze gemaakt tussen de aanbieders, Hierdoor zul je misschien niet de allerscherpste prijs gepresenteerd krijgen, maar wel de beste optie als het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

De keuze voor verschillende technieken en bijbehorende kosten

Er zijn meerdere technieken om een haartransplantatie voor mannen en vrouw succesvol te laten verlopen. De keuze hierbij is afhankelijk van de resultaten die je wilt behalen. In overleg met de experts kan er een uitleg gegeven worden over de technieken en welke er wel of niet bij jou zal passen. Het advies kan gegeven worden na het bekijken van de huidige situatie van de haaruitval. De meest populaire en gebruikte methode is de FUE-behandeling. Deze is in te zetten op vele verschillende manieren waarbij de resultaten zelfs kunnen verschillen. De meest verfijnde techniek zal wellicht meer kosten met zich mee kunnen brengen. Stel gerust al jouw vragen over de verschillende technieken die aangeboden worden.

haartransplantaties turkije

Selectie klinieken en kosten haartransplantaties Turkije

De factor die het meest bepalend is voor de selectie klinieken, is de reputatie die een kliniek heeft onder de klanten. Uiteindelijk zijn de resultaten op lange termijn en de ervaring tijdens de behandeling zelf het meest bepalend voor de uitgekozen klinieken. Lees dus goed de ervaringen door bij een kliniek als je een haartransplantatie bij een aanbieder gaat uitkiezen. 

In de offerte zul je nooit de klinieken vinden die de hoogste prijzen aanbieden. Ook vind je niet de laagste prijzen terug. De markt is helaas voorzien van te lage prijzen waar de kwaliteit niet gewaarborgd kan worden. Ook zullen de hoogste prijzen van behandelingen in klinieken niet geselecteerd worden voor je. De reden hiervoor is het feit dat de expertise van het personeel bij de andere klinieken en bijbehorende behandelingen net zo optimaal is.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Kosten Turkije haartransplantatie betalen

Voordat je een behandeling voor een Turkse haartransplantatie betaalt, is het goed om te kijken naar de oorzaak van de haaruitval. Als de oorzaak medisch is, waarbij ze het kunnen aantonen, kun je in aanmerking komen voor hulp vanuit de zorgverzekeraar. Dit zou natuurlijk zeer gunstig uitkomen voor de eigen portemonnee. Mocht je hier meer informatie over willen, dan kun je bij ons consult ook hierover jouw vragen stellen.

Als het gaat om een cosmetische ingreep dan kun je helaas niet aankloppen bij de zorgverzekeraar waar jij bent aangesloten. De zorgverzekeraar ziet deze ingreep over het algemeen niet als noodzakelijk en laat het geen onderdeel uitmaken van een verzekering. Het komt er dus op neer dat de kosten Turkije haartransplantatie wel vaak in eigen handen is. Informeer eerst goed naar de mogelijkheden binnen de zorgverzekeraar en de Belastingdienst om zeker te weten dat er voor jou geen mogelijkheden zijn voor een vergoeding, korting of andere opties.

De prijzen zullen wel zo scherp mogelijk worden aangeboden aan je binnen onze offertes. Maar aangezien de kosten van een haartransplantatie Turkije waarschijnlijk wel uit eigen zak betaald moeten worden, kan het nog wel eens een lastige kostenpost worden. Vraag daarom naar de opties bij de haartransplantatie kliniek om in termijnen te betalen.

Zijn de kosten haartransplantatie Turkije het wel waard?

Een groot gedeelte van de haartransplantaties wordt uitgevoerd bij mannen en vrouwen die dagelijks teleurgesteld worden met haaruitval. Het verlangen naar een mooie bos haar is groot en dit is volkomen begrijpelijk. Een haartransplantatie in Turkije maakt het verschil tussen een dunne en een volle bos haar weer mogelijk. Een ieder die de behandeling ondergaat bij een goede kliniek, die meldt ons dat de ingreep het volledig waard is geweest. Ook zijn de nieuwste technieken beschikbaar in Turkije waar de resultaten optimaal zullen zijn. Je zult enkel spijt kunnen krijgen van de ingreep als deze onjuist is uitgevoerd. Onze geselecteerde klinieken staan garant voor succes.

Kiezen voor Turkije of voor Nederland

Er zijn veel voordelen verbonden aan een haartransplantatie in Turkije ten opzichte van een ingreep in Nederland. De kosten haartransplantatie Turkije liggen dus veel lager, maar je krijgt er ook nog eens een beter resultaat voor terug. Dit heeft te maken met het feit dat de kennis en expertise zich bevindt in het Turkse centrum van de haartransplantaties.

Niet alleen de lage kosten zijn een groot voordeel. Wanneer je in Nederland een ingreep ondergaat, dan ga je na afloop meteen weer naar huis toe. Hier beland je in de sleur van het dagelijkse leven en je wordt waarschijnlijk weer meteen opgeslokt in de werkzaamheden van jouw baan. In Turkije zul je na een behandeling goed tot rust kunnen komen in een heerlijk hotel waar je even aan niks hoeft te denken. Daarnaast kun je er bij deze trip voor kiezen om er een uitgebreide vakantie van te maken en volop te genieten van wat Turkije je te bieden heeft.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veelgestelde vragen over kosten haartransplantaties Turkije

Een aantal van de veelgestelde vragen noteren we voor je om de informatie zo duidelijk mogelijk te kunnen presenteren aan je. Alle overige vragen kunnen ten alle tijde gesteld worden.
De prijzen voor een haartransplantatie in Turkije, voor mannen en vrouwen, starten bij een bedrag van 2.250 euro. De totale prijs die voor jou het beste is, is afhankelijk van de kliniek, het aantal grafts, de techniek, de gekozen extra’s en de trip die je wilt gaan maken. Bij een consult wordt er gekeken voor je naar de beste optie op maat waarbij de kosten het voordeligste zullen zijn.
Een offerte wordt op maat gemaakt voor je en alle wensen worden in het aanbod meegenomen. De behandeling kan hoger oplopen in kosten als de wensen ook toenemen. Er wordt echter altijd de scherpste prijs aangeboden waarbij de kwaliteit altijd voorop zal blijven staan.
Turkije is het land van de haartransplantaties waarbij de kennis en expertise in overvloed hier aanwezig is. Het personeel heeft te maken met lagere kosten voor levensonderhoud en hierdoor zijn de salarissen ook lager. De vraag is groot naar klinieken, waardoor het aanbod kan groeien en de prijzen ook nog eens scherp kunnen blijven. Deze aspecten maken het mogelijk om voordelige behandelingen aan te bieden.
De kosten worden opgebouwd wanneer er meer zaken aan het totaalpakket worden toegevoegd. Aangezien de ingreep vrij intens kan zijn, is het belangrijk om te kiezen voor de zaken die het zo comfortabel mogelijk zullen maken voor je. De totale kosten zijn uiteindelijk afhankelijk van de tarieven binnen de kliniek en de aspecten die je zelf nog wilt toevoegen aan jouw totale pakket.
Een consult boek je bij ons gratis en is geheel vrijblijvend. Je kunt hier al jouw vragen stellen en jouw wensen aan ons voorleggen. Onze deskundige experts helpen mee om jou de beste behandeling aan te bieden.
Het is niet eenvoudig om de haartransplantatie vergoed te krijgen door een zorgverzekeraar of het te laten aftrekken via de Belastingdienst. Over het algemeen moet een ieder het dus zelf betalen. Aangezien het niet zomaar een bedrag is, bieden we je scherpte prijzen binnen onze opties waarbij je nog steeds van de beste kwaliteit wordt voorzien. Sommige klinieken bieden zelfs de optie om het bedrag in termijnen te betalen.
Als het aankomt op het aantal grafts en de behandeling zelf, raden wij aan daar niet op te bezuinigen. De aangeboden opties van haartransplantaties zijn al zeer voordelig via onze site. De zaken die hier omheen ingeboekt kunnen worden, kun je dan beter op bezuinigen. Het is ook mogelijk om het zelf te regelen (vliegreis, hotel, etcetera).
De klinieken die stunten met prijzen en een grote hoeveelheid grafts, zijn over het algemeen niet de ervaren klinieken die optimale kwaliteit leveren. De ervaren klinieken die wij aanraden, werken met de juiste aantal grafts en zullen niet met deze hoeveelheid overdrijven. Klinieken die wel een te grote hoeveelheid grafts binnen een behandeling gebruiken, kunnen uiteindelijk een mislukte behandeling opleveren. In dit geval is goedkoop dan ook duurkoop.
De kosten worden natuurlijk door de kliniek zelf opgesteld.Op deze prijzen kunnen wij geen invloed uitoefenen. De prijzen hebben te maken met het niveau van deskundigheid, de algemene kosten binnen de kliniek en de extra’s die worden aangeboden. Binnen de offerte zul je enkel klinieken tegenkomen waar het kwalitatieve niveau aangeboden kan worden.
De kosten voor de haartransplantatie Turkije kunnen op verschillende manieren betaald worden. Binnen een consult kun je hier je wensen over uitspreken. De ene kliniek werkt met het vooraf versturen van facturen en de andere kliniek laat je graag betalen op locatie. Wanneer je betaalt op locatie zul je te maken krijgen met de betaalmethode die daar wordt gehanteerd. Bespreek de gang van zaken met de kliniek om hier volledige duidelijkheid voor te creëren.
De offertes op maat kunnen vanaf een bedrag van 2.250 euro aangeboden worden. Enkel de beste keuze voor jou, is een offerte die op maat gemaakt wordt. Het is niet zomaar een ingreep en het is belangrijk dat alles comfortabel en naar wens zal verlopen. Ook de behandeling zelf met het aantal grafts heeft de beste expertise nodig. In een consult leggen we hierover meer uit.
Wanneer jouw wensen bekend zijn, kunnen meerdere passende offerte voor je opgesteld worden. Binnen deze offerte zullen de geschikte opties getoond worden waarbij de prijzen worden vermeld. Op deze manier kunnen vergelijkingen gemaakt worden en kun je zelf een keuze maken tussen de opties die er voor je zijn.

Op deze site vind je niet een overzicht van de haartransplantatie kosten per onderdeel en aspect dat toegevoegd kan worden aan het kostenplaatje. Er wordt gewerkt met een offerte op maat waarbij de beste prijs wordt aangeboden die voor jou van toepassing is. Er kan verzekerd worden dat er door ons team de juiste onderzoeken worden gedaan om de beste offertes aan te bieden.

Er zijn meerdere redenen waarom de haartransplantatie Turkije kosten niet zo duur zijn als in Nederland. In Nederland zijn er minder specialisten en de aanvragen naar deze ingrepen nemen toe. Ook ligt het salaris vele malen hoger voor specialisten die binnen Nederland werkzaam zijn. Het leven is nou eenmaal duurder in Nederland en zo wordt de prijs van deze ingrepen ook vele malen duurder ten opzichte van Turkije.

Door sommige mensen wordt er, voordat er enig onderzoek wordt gedaan, wel eens gedacht dat een goedkope prijs te maken heeft met een slechtere kwaliteit. Dit is niet zo wanneer het aankomt op de haartransplantaties die in Turkije zullen plaatsvinden bij kwalitatieve klinieken. Het is vele malen makkelijker om de juiste kwaliteit in huis te halen in Turkije, omdat hier zoveel kennis te verspreiden is als het op haartransplantaties aankomt. De kosten kunnen laag blijven door de grote opkomst aan klanten vanuit landen wereldwijd.

Wij streven ernaar om niet alleen de beste haartransplantaties aan te bieden, maar om ook nog eens de beste prijzen aan te bieden. Deze verhouding houden we dan ook goed in de gaten wanneer er een offerte op maat gemaakt wordt. Mocht je er niet zeker van zijn of de haartransplantaties Turkije kosten wel juist zijn, neem dan vooral contact op met één van onze experts. Er kan dan duidelijkheid gegeven worden waarom bepaalde keuzes gemaakt worden om de juiste offerte op maat aan te bieden.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website