Haartransplantatie na 1 maand

Ben je benieuwd naar jouw uiterlijk ongeveer een maand nadat de haartransplantatie in Turkije heeft plaatsgevonden? Hier lees je wat je dan kunt verwachten. Daarnaast geven we je tips mee over hoe je zo goed mogelijk voor jezelf zorgt in de eerste weken na de behandeling. Uiteraard gaan we in op wat de verantwoordelijkheden van een goede kliniek voor haartransplantatie in Turkije zijn. We sluiten deze pagina af met het beantwoorden van een aantal veel gestelde vragen over dit onderwerp en geven je direct gelegenheid om een offerte aan te vragen.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Wat is het resultaat van een haartransplantatie na 1 maand?

Een maand na het ondergaan van een haartransplantatie merk je eigenlijk nog niets aan jouw haardos. Direct na de haartransplantatie zullen er nieuwe haartjes ontstaan, maar het is gebruikelijk dat deze na een paar weken weer uitvallen. In de dagen na de behandeling kun je last houden van zwellingen. Een icepack kan daarbij uitkomst bieden.

Je blijft langer last houden van een rode huid, al moet ook dit na zes weken zijn verdwenen. Het is logisch als je moe bent in de dagen of weken na de behandeling, want je hebt een intensieve behandeling ondergaan en bent daarnaast ook op reis geweest. Kort samengevat ben je tijdens en na de eerste maand dus vooral nog aan het herstellen van de ingreep, maar moet je helaas nog even wachten op het echte resultaat naar jouw haartransplantatie in Turkije.

haartransplantatie na 1 maand
Spreek met een van onze Turkije experts

Mijd deze activiteiten direct na jouw haartransplantatie in Turkije

Na een haartransplantatie in Turkije wil je voorzichtig zijn met de volgende activiteiten:

  • Roken en het gebruik van alcohol zijn niet bevorderlijk voor jouw haargroei en kunnen de genezing na de haartransplantatie belemmeren. Mijd dit daarom in het geheel in de eerste week na de ingreep.
  • Sporten. Het is ten strengste aan te bevelen om niet intensief te sporten in de eerste twee weken na de haartransplantatie in Turkije. Allereerst geeft dit jouw lichaam niet de gelegenheid om te rusten. Daarnaast mag je niet transpireren, omdat dit de haargroei kan verstoren. Uiteraard is het wel belangrijk om te blijven bewegen, maar kies voor een minder intensieve tak van sport. Ga bijvoorbeeld wandelen.
  • Werken. Het is aan te raden om de eerste twee weken na de ingreep niet te werken. Uiteraard is dit afhankelijk van het type werkzaamheden dat je uitvoert, maar besef je dat je lichaam en geest rust nodig hebben om te herstellen van de haartransplantatie in Turkije. Luister daarbij goed naar je lichaam en volg vooral de aanwijzingen van de kliniek.

Tenslotte is het belangrijk dat je extra goed oplet dat je je hoofd niet stoot, bijvoorbeeld als je in de auto stapt. Draag de eerste dagen geen hoofddeksel en kijk ook uit dat je het behandelde gebied niet aanraakt als je je aan het aan- of uitkleden bent.

Het belang van een goede persoonlijk hygiëne

Het is vanaf het begin belangrijk om goed voor je haar te zorgen. Niet alleen zorgt dit ervoor dat jouw haar goed kan groeien, het voorkomt ook dat ontstekingen ontstaan die nare complicaties opleveren. Vooral als de wonden nog niet helemaal geheeld zijn, is het belangrijk dat je voorkomt dat er stof of vuil in kan komen. Was je handen voordat je je hoofdhuid aanraakt en neem contact op met de kliniek of jouw arts in Nederland als je toch een ontsteking vermoedt na jouw haartransplantatie in Turkije.

Om jouw haar na de behandeling te kunnen wassen, krijg je in principe speciale shampoo mee van de kliniek voor haartransplantatie in Turkije. Weet dat het tot twee dagen kan duren voordat de haren goed vastzitten in de hoofdhuid. Was voorzichtig en volg opnieuw de adviezen van de kliniek.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
haartransplantaties turkije

Dit doet een goede kliniek voor je tijdens de eerste maand

Om te beginnen zal er telefonisch contact opgenomen worden om de behandeling door te spreken. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze nu stellen aan de kliniek voor haartransplantatie in Turkije. Als het goed is krijg je een vaste contactpersoon bij de kliniek, waar je ook zelf contact mee op kunt nemen. Bij sommige behandelingen zullen er hechtingen verwijderd moeten worden, dit kan gewoon in Nederland plaatsvinden. Het is al helemaal ideaal als er in eigen land een contactpersoon aanwezig is die nazorg kan bieden.

Vraag vandaag nog een prijsopgaaf op voor een haartransplantatie!

Interesse gekregen in de mogelijkheden van een haartransplantatie in Turkije? Onze website is erop gericht om jou zo snel mogelijk meerdere offertes te laten aanvragen, waarmee je eenvoudig prijzen vergelijkt en voor de behandeling kunt kiezen die het best past bij jouw persoonlijke wensen. Daarnaast bieden wij een gratis haarscan, zodat je snel een idee krijgt of je voor een haartransplantatie in Turkije in aanmerking komt.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veel gestelde vragen over de resultaten van een haartransplantatie na 1 maand

Dit zal een paar maanden duren. Hoewel er gelijk haartjes beginnen te groeien na de haartransplantatie in Turkije, zullen deze ook weer uitvallen. Na 14 tot 16 maanden beschik je over een mooie haardos. Dat resultaat kan natuurlijk variëren afhankelijk van de kwaliteit van jouw haar.

Nee, het is aan te raden om het, in ieder geval in de eerste twee weken na de ingreep, rustig aan te doen. Blijf natuurlijk wel bewegen, maar ga niet intensief sporten. Let goed op je lichaam en geef het rustig de tijd om te herstellen van de haartransplantatie in Turkije. Neem dus ook de tijd om weer te beginnen met werken.

Ja, in principe zul je snel weer af kunnen reizen naar Nederland. Bij het overgrote deel van de klinieken en behandelingen hoef je ook maar een enkele keer naar Turkije af te reizen. Veel nazorg kan plaatsvinden in Nederland. Volg altijd het advies van de arts voor het terugreizen naar Nederland. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om in alle rust bij te komen van de behandeling in een fijne accommodatie in Turkije.

Zoals gezegd zul je na een maand nog weinig resultaat zien van de behandeling. Na een maand moeten de zwellingen wel zijn verdwenen, dus als dat nog niet het geval is kun je het beste navraag doen bij de kliniek voor haartransplantatie in Turkije. Het genezen van de wonden moet nu ook goed gaan. Als je onverwachte klachten ervaart, die je niet herkent, moet je je vrij voelen om contact op te kunnen nemen. Volg tenslotte altijd de aanwijzingen die je na de behandeling in de kliniek in Turkije hebt meegekregen. Deze zijn toegespitst op jouw persoonlijke situatie en dus belangrijker dan algemene informatie op het internet.

Allereerst doe je dit door de offertes op onze website na te gaan. Kijk naar de kwaliteit en algehele reputatie van een aanbieder. Daarnaast vind je ook beoordelingen van goede klinieken op onze site. Met het plaatsen van deze recensies letten wij bijvoorbeeld ook op klantenservice, prijzen en wachttijden. Als er een intakegesprek plaatsvindt is het vooral belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de kliniek.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website