Haartransplantatie na twee maanden

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een haartransplantatie na twee maanden? Hier lees je wat je dan precies kunt verwachten en wanneer je hulp moet zoeken. Vaststaat dat de haargroei met twee maanden nog echt moet beginnen en dat het dus vooral een kwestie van nog even wachten is. Verder geven we je hier een aantal belangrijke tips voor het kiezen van de beste kliniek en waarom je nu voor een kliniek in Turkije wilt kiezen. Ook geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Wat is het resultaat van mijn haartransplantatie na twee maanden?

Helaas merk je, zo’n twee maanden na de haartransplantatie in Turkije nog niet heel veel van het resultaat. Je zult nog ongeveer een maand moeten wachten tot je weer echte, blijvende, haartjes ziet, maar weet dat de gezonde haarzakjes al aanwezig zijn. Je zult nog ongeveer een maand moeten wachten totdat de haargroei echt begint. Het wordt al met al nu echt spannend.

Je zou nu geen gevolgen meer moeten ervaren van de behandeling zelf. De wonden moeten nu genezen zijn en de eventuele vermoeidheid verdwijnt. Mocht je toch nog (lichte) klachten ervaren, dan hoef je je in eerste instantie niet direct zorgen te maken. Neem even goed bij twijfel altijd contact op met de kliniek en/of een arts in Nederland. Deze kan jou geruststellen of ander onderzoek doen.

Haartransplantatie na twee maanden
Spreek met een van onze Turkije experts

Met welke activiteiten moet ik voorzichtig zijn in twee maanden na de haartransplantatie?

Over het algemeen kun je zo’n twee maanden na jouw haartransplantatie weer gewoon sporten en werken. Evengoed zijn er ook nog een aantal zaken waar je voorzichtig mee wilt zijn. Zorg er allereerst voor dat je hoofd niet in de volle zon komt en dus bedekt wordt met een hoed of muts. Je mag nu bijvoorbeeld wel weer onder de zonnebank. Ook kun je het aanwezige haar voorzichtig gaan kammen en wassen.

Ga op zoek naar de beste haartransplantatie in Turkije

Hebben wij je weten te overtuigen van de mogelijkheden voor een haartransplantatie in Turkije? Mooi, want onze website is er speciaal op gericht om jou zo eenvoudig mogelijk offertes te laten aanvragen dus prijzen te vergelijken. Zoals je hebt gelezen op onze website liggen de kosten aanzienlijk lager dan in Nederland, maar wordt er evengoed niets vergoed door de zorgverzekering. Je wilt al met al kiezen voor de beste prijs, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
haartransplantatie in Turkije

Drie redenen om bij uitstek te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije

Je weet nu wat je naar verloop van tijd mag verwachten na een haartransplantatie. Hoewel je misschien overtuigd bent van de mogelijkheden, kun je je nog afvragen waarom je bij uitstek zou kiezen voor een haartransplantatie in een kliniek in Turkije. Dit zijn drie belangrijke overwegingen:

  1. Allereerst is de behandeling simpelweg goedkoper. Dat de kosten lager liggen, komt vooral doordat er in Turkije veel gespecialiseerde klinieken voor haartransplantaties zijn. Deze concurreren onderling stevig en hebben zich vaak gericht op bepaalde behandelingen. Daarnaast liggen de kosten voor het laten draaien van een kliniek veel lager dan in Nederland.
  2. Je kunt jouw behandeling combineren met een leuke reis. Als je dan toch afreist voor jouw haartransplantatie in Turkije dan kun je er ook voor kiezen om op voorhand lekker een weekje in de zon te gaan liggen.
  3. Tenslotte kunnen veel behandelingen, bijvoorbeeld de FUE-behandeling in Turkije veel uitgebreider worden uitgevoerd.

Drie tips voor het kiezen van de beste kliniek voor haartransplantatie in Turkije

Het is als leek niet eenvoudig om zomaar de beste kliniek te kiezen. Daarom geven we je hier drie tips die helpen bij het maken van de juiste keuze:

  • Allereerst wil je goed kijken naar de algehele reputatie van een kliniek voor haartransplantatie in Turkije. Deze beoordeel je bijvoorbeeld door middel van het lezen van recensies op onze site. Daarbij wil je ook vragen naar de ervaringen van individuele klanten. Misschien kun je via de kliniek zelfs in contact komen met een andere Nederlander die al een haartransplantatie in Turkije heeft ondergaan.
  • Daarnaast is het erg belangrijk dat je je niet uitsluitend laat leiden door een lage prijs. Hier zit vaak een addertje onder een gras, al spreekt het voor zich dat de kosten lager zijn dan in eigen land.
  • Zoek van tevoren informatie op over de mogelijke behandelingen. Zo kom je goed voorbereid aan bij het intakegesprek en weet je nog beter waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek voor haartransplantatie in Turkije.
Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veel gestelde vragen over de haartransplantatie na twee maanden

Meestal is dit niet het geval, maar het kan zijn dat de arts die de haartransplantatie in Turkije heeft uitgevoerd anders adviseert. Zijn voorschriften moeten altijd bindend zijn. Uiteraard is dit ook afhankelijk van eventuele complicaties die voor en tijdens de haartransplantatie in Turkije kunnen ontstaan.

Over het algemeen wordt aangeraden om hier in ieder geval een maand mee te wachten. Meestal zul je vanuit de kliniek voor haartransplantatie in Turkije speciale shampoo en conditioner mee krijgen. Volg de adviezen van de kliniek. Het te vroeg wassen van jouw haar kan schadelijk zijn, omdat de haarzakjes nog niet goed vast zitten. Was het dan ook altijd erg voorzichtig.

Meestal is dit niet het geval en hoef je zelfs eenmalig te reizen, voor de daadwerkelijke haartransplantatie. De gebruikelijke nazorg kan dan in eigen land plaatsvinden. Hiervoor is dan een Nederlandstalige medewerker beschikbaar. Meestal zal de kliniek je informeren als er meerdere reizen noodzakelijk zijn, maar dit is echt uitzonderlijk.

Het is helaas voor ons niet mogelijk om een vaste prijs te geven voor een haartransplantatie in Turkije. Die wordt namelijk beïnvloed door veel factoren, zoals de gewenste behandeling, de mogelijkheden van de individuele kliniek en of je eventuele extra’s wenst. Dit hoeft je zeker niet af te schrikken, want het aanvragen van een individuele offerte is snel geregeld en vaak kosteloos.

Hierboven hebben we je een paar tips gegeven om zelf de beste kliniek te vinden. Daarnaast adviseren we je om zoveel mogelijk recensies na te gaan. Naast dat we je de mogelijkheid willen geven om prijzen te vergelijken, is dit namelijk ook een belangrijke functie van onze site. Wij willen dat iedereen een kwalitatief goede haartransplantatie in Turkije kan ondergaan voor de beste prijs.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website