Haartransplantatie na zeven maanden

Wil jij graag op voorhand weten wat je kunt verwachten zo’n zeven maanden na een haartransplantatie in Turkije? Dit is lastig te voorspellen en afhankelijk van hoe de behandeling is verlopen, maar wij kunnen je hier een algemeen idee geven. Als je al een ingreep hebt ondergaan, kun je hier lezen waar je nu aan toe bent. Daarnaast gaan we hier in op de verschillen tussen het resultaat van mannen en vrouwen. Het bespreken van de haartransplantatie na zeven maanden sluiten we af met een aantal belangrijke vragen en antwoorden.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Wat mag ik na zeven maanden van een haartransplantatie verwachten?

Na zeven maanden zie je duidelijk resultaat van jouw haartransplantatie in Turkije. Je bent ongeveer halverwege het krijgen van een volle haardos en het wachten wordt nu echt beloond. De haartjes die nu gegroeid zijn, zijn steviger en minder vlassig dan een paar maanden eerder. Je kunt dus een idee krijgen van de mogelijkheden, althans onder voorbehoud van het eindresultaat.

Het is natuurlijk belangrijk om jouw haar ook in deze fase goed te blijven verzorgen. Je kunt het zeker kammen, maar wilt nog voorzichtig zijn. Blijf zo lang mogelijk gebruikmaken van de speciale shampoo die je van de kliniek in Turkije hebt gekregen. Een gezonde levensstijl draagt bij aan de algehele kwaliteit van het haar. Een goede kliniek voor haartransplantatie in Turkije geeft je nu nog eenvoudig de mogelijkheid om contact op te nemen bij vragen en/of problemen.

haartransplantatie
Spreek met een van onze Turkije experts

Het resultaat bij mannen en bij vrouwen

Kaalheid werd lange tijd vooral als een mannenprobleem gezien. Het komt zelf zo veel voor bij oudere mannen, dat het wordt gezien als iets ‘dat er gewoon bij hoort’ op oudere leeftijd. Bij mannen treedt kaalheid vooral regionaal op, maar ook vrouwen hebben last van haaruitval en kunnen hier vervelende gevolgen van ervaren.

In recente jaren zijn er ook speciale technieken ontwikkelt voor haartransplantaties voor vrouwen. Zo kan een FUE-behandeling tot de mogelijkheden behoren. Over het algemeen ligt het slagingspercentage wel wat lager en er is meer werk vooraf noodzakelijk. Een persoonlijke aanpak is erg belangrijk en daarom is het cruciaal om extra goed te letten op de kwaliteit van een kliniek. Uiteraard duurt het voor de meeste vrouwen sowieso langer voordat zij weer een ‘volle haardos’ naar wens hebben. Dit is ook afhankelijk van de gekozen techniek voor de haartransplantatie in Turkije.

De verschillende behandelmethoden bij een haartransplantatie in Turkije

Bij de haartransplantatie in Turkije heb je de keuze uit verschillende soorten behandelingen. We zetten hier de belangrijkste opties voor je op een rij. Allereerst is er de FUE-behandeling. Wereldwijd wordt deze het meeste toegepast bij haartransplantaties en hij bestaat in verschillende vormen. Het idee is dat de haarzakjes 1 voor 1 met een naald worden ingebracht. Bij de Micro-variant wordt er gebruik gemaakt van een extra kleine naald. Bij de moderne Sapphire variant is de punt van de naald voorzien van saffier waardoor extra veilig gewerkt wordt.

Daarnaast is er de FUT-behandeling. In zeker zin kan dit worden gezien als een voorloper van de FUE-behandeling. Hij is minder populair dan FUE, maar onderscheidt zich vooral omdat het veilig is en goedkoper dan FUE. Het alternatief is dat je kiest voor DHI, direct hair implantation. Het voordeel daarvan is dat de hersteltijd een stuk korter is. Uiteraard zal een goede kliniek voor haartransplantatie de verschillende mogelijkheden met je doornemen zodat jullie samen de beste optie kiezen, die past bij jouw persoonlijke omstandigheden en haarkwaliteit.

Mocht je niet in aanmerking komen voor een haartransplantatie in Turkije, of de geboden behandelingen niet passend vinden, dan zijn er ook behandelingen die het bestaande haar kunnen verstevigen. Een goede kliniek in Turkije kan je hierover informeren maar zoek ook zeker online informatie op. Als je nog niet zeker weet welke behandeling je wilt ondergaan, dan kies je het beste voor een kliniek voor haartransplantatie in Turkije die een breed aanbod aan behandelopties heeft.

haartransplantatie na 7 maanden

Vraag vandaag nog concurrerende offertes aan

Wij weten zeker dat je inmiddels overtuigd bent van de mogelijkheden van een haartransplantatie in Turkije. Het is daarom nu aan jou om die offertes aan te vragen en dit kan via onze site binnen een paar minuten geregeld zijn. Kijk daarbij goed naar de kleine lettertjes en kies uiteindelijk een kliniek voor haartransplantatie in Turkije waar je een goed gevoel bij hebt. Maak ook zeker gebruik van de gratis haarscan waar je bij ons recht op hebt.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veel gestelde vragen over de haartransplantatie na zeven maanden

Het is na zeven maanden nog niet mogelijk om het volledige resultaat van jouw haartransplantatie in Turkije te zien. Daarmee kan nog niet duidelijk zijn of deze al dan niet geslaagd is. Mocht je ontevreden zijn over jouw haartransplantatie in Turkije, dan kun je contact opnemen met de kliniek. Weet dat het vaak lastig is om garanties te geven, omdat haar een natuurproduct is en blijft. Wel kan de behandeling eventueel opnieuw plaatsvinden. Wacht wel minimaal 1 jaar na de behandeling om je conclusies te trekken.

Hoewel er veel voordelen verbonden zijn aan een haartransplantatie in Turkije, snappen wij dat er ook nadelen zijn. Zo zul je natuurlijk af moeten reizen naar Turkije, wat de nodige tijd en energie vraagt. Daarnaast kun je niet altijd in het Nederlands communiceren. Toch wegen de voordelen, zoals de lagere kosten en de mogelijkheid aan behandelingen, hier ruimschoots tegenop.

Nee, niet iedereen komt in aanmerking voor een haartransplantatie in een kliniek in Turkije. Zo zal er onder meer gekeken worden naar jouw leeftijd, algehele gezondheid en de kwaliteit van het haar dat ingebracht gaat worden. Als er bijvoorbeeld een chronische oorzaak is voor jouw haaruitval, dan is een haartransplantatie in Turkije meestal geen oplossing.

Dat verschilt per kliniek. Omdat veel klinieken voor haartransplantatie in Turkije het gewend zijn om met Nederlandse klanten te werken, is er soms een speciale Nederlandstalige contactpersoon. Als dat niet zo, kun je in ieder geval in het Engels communiceren. Wat dat betreft hoef je je dus niet te laten tegenhouden voor een haarbehandeling in Turkije.

Het is eigenlijk niet mogelijk om op voorhand een idee te geven van de te verwachten kosten. Dat komt omdat de haartransplantatie in Turkije wordt aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Belangrijke factoren die van invloed zijn op de prijs, zijn bijvoorbeeld de gewenste behandeling, de kwaliteit van de donorhaar en de gewenste reis en accommodatie. Een offerte aanvragen via onze site geeft je snel inzicht in het benodigde budget.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website