Verschil Haartransplantatie Turkije - Nederland

Het is inmiddels een razend populaire behandeling: de haartransplantatie Turkije voor mannen én voor vrouwen. Er zijn veel meer voordelen op te noemen voor de behandeling in Turkije dan voor de behandeling die in Nederland plaatsvindt. Dit heeft echter niet alleen te maken met de zeer voordelige tarieven die hieraan verbonden zijn. Hier lees je het verschil met Nederland en wordt er uitgelegd waarom iedereen naar Turkije reist voor deze levensveranderende ingreep.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Een haartransplantatie Turkije ten opzichte van Nederland

Waarschijnlijk zit je met een heleboel vragen als het aankomt op een behandeling uit laten voeren in het buitenland. Wellicht vraag je je af of dit niet al te veel gedoe is en het niet gemakkelijker is om de ingreep met verdere zorg in Nederland uit te laten voeren. Allebei de opties voorzien je natuurlijk van een haartransplantatie. Maar als we je zeggen dat er een goedkopere en kwalitatief betere optie is, dan zou je toch het liefste kiezen voor de voordelige optie met betere resultaten in Turkije?

Kosten Turkije - Nederland

Misschien wel één van de fijnste voordelen van de Turkse behandeling voor een haartransplantatie is het zeer gunstige tarief. Inclusief alle extra voordelen zul je alsnog op een lager bedrag uitkomen dan de haartransplantatie in Nederland. In Turkije kun je vanaf 2.250 euro al een behandeling inplannen en hier kun je al jouw wensen samenvoegen in een totaalpakket. In Nederland leg je vaak al wel 5.000 euro neer voor een haartransplantatie voor mannen en vrouwen.

Jarenlange ervaring binnen klinieken met de beste experts

Turkije is het centrum van de haartransplantaties en zij staan al jarenlang om deze expertise bekend. De experts in de gecertificeerde klinieken weten perfect hoe ze de ingrepen succesvol moeten uitvoeren en zien klanten van over de hele wereld verschijnen. De Nederlandse deskundigen binnen de klinieken reizen vaak naar Turkije om alles over deze ingrepen te leren. Er kan dus wel gezegd worden dat de absolute top, als het gaat om transplantaties van haar, zich bevindt in Turkije. De klinieken in Nederland zijn dus over het algemeen minder lang bekend met deze ingrepen en de moderne technieken die daarbij komen kijken.

Optimaal inzetten van de nieuwste technieken

De nieuwste technieken komen vaak oorspronkelijk uit Turkije en de klinieken die zich daar bevinden. Deze technieken verplaatsen zich altijd makkelijk binnen Turkije naar andere experts toe. In Nederland vind je ook de nieuwere technieken terug, maar wel natuurlijk voor een veel duurdere prijs. Wanneer de nieuwste technieken in Nederland geïntroduceerd worden, komt er vaak weer een extra bedrag bovenop de totaalprijs van de ingreep. In Turkije vind je niet zulke hoge bedragen voor de nieuwste behandelingen.

De juiste hoeveelheid grafts zijn betaalbaar

Bij de behandelingen in Nederland loopt de totaalprijs al hoog op wanneer er voor jou een groter aantal grafts wordt geadviseerd binnen de behandeling. Wanneer jou een advies wordt gegeven voor een hoger aantal grafts (zonder de limiet te overschrijden), dan kun je het maar beter opvolgen. De experts weten wat nodig is om de mooiste resultaten te behalen. Maar wist je dat je in Turkije geen gekke bedragen hoeft neer te tellen wanneer de behandeling stijgt in het aantal grafts? De juiste experts voeren de Turkije haartransplantaties uit met het juiste aantal benodigde grafts.

Een luxe verblijf en er even tussenuit

Een momentje voor jezelf nemen, dat doen we eigenlijk veel te weinig. Ook kan een vliegreis naar een ander land jou weer even volledig van een nieuwe energie voorzien. Bij een haartransplantatie Turkije word je op de bestemming voorzien van een zeer luxe hotel met 4 of 5 sterren als dit door jou gewenst is. Hier kun jij jezelf goed voorbereiden op de behandeling en na de ingreep zul je hier ook nog een minimale periode moeten verblijven in luxe. Iets wat in Nederland wat lastiger gaat als je het dagelijkse leven om je heen hebt doorgaan en niet kunt ontwijken.

Na een behandeling als deze wil je het liefst aan niks anders denken en tot rust komen bij terugkomst uit de kliniek. Denk je maar eens in hoe lekker je altijd ligt in die mooie hotelbedden, hoe je geniet van de uitgebreide ontbijtjes en hoe een douche hier altijd fijner lijkt te zijn dan in de eigen badkamer thuis. Wanneer je voor de Nederlandse ingreep kiest, zal die rust pakken niet zo makkelijk uit te voeren zijn. In je eigen omgeving zul je gestoord worden door de personen met wie je samenwoont en pak je altijd de huishoudelijke taken weer zelf op.

Compleet in de watten gelegd worden

Bij een behandeling in Turkije zul je zelfs tot rust kunnen komen in de dagen die rondom de ingreep gepland kunnen worden. Turkije is het land van de heerlijke badhuizen en veel klinieken voorzien je van de mogelijkheid om deze te bezoeken. Zo kun je helemaal uitgerust de behandelkamer instappen van de kliniek wanneer je de dag ervoor het badhuis bent in geweest. Deze opties zijn geheel vrijblijvend uiteraard, maar zouden eigenlijk niet overgeslagen moeten worden! In Nederland bieden klinieken geen extra’s aan zoals deze ontspannen opties. Ook de Turkse badhuizen zijn wellicht niet in de buurt bij jou te vinden binnen Nederland.

Een zelf in te richten exclusieve trip

Bij een haartransplantatie in Turkije kun je er een echt reisje van maken. Je kunt zelfs extra dagen toevoegen aan het verblijf in het hotel. Hierdoor heb je genoeg tijd vrij voor het ontdekken van de culturele aspecten in jouw omgeving. Er is genoeg te ontdekken in het mooie Turkije en de locaties waar de meeste klinieken gevestigd zijn. Vaak zijn de medewerkers van de kliniek dolenthousiast wanneer ze een klant kunnen helpen met het samenstellen van een leuke trip. Zij zijn altijd heel trots op het eigen land en laten je graag kennismaken met de mooie plekken. Denk maar eens aan excursies onder leiding van een gids of gewoon zelf erop uitgaan als je de avontuurlijke reiziger in jou hebt zitten.

Vervoer van en naar huis

Er kan hulp aangeboden worden voor het boeken van een vlucht naar Turkije. In overleg kan het gunstige aanbod samen worden geboekt. Daarnaast zijn er mogelijkheden om opgehaald te worden vanaf het vliegveld wanneer je aankomt in Turkije. Ook kun je weer bij het vliegveld afgezet worden door een behulpzame chauffeur op de terugweg. Natuurlijk kan het vervoer naar de kliniek toe ook geregeld worden. Bij de Nederlandse behandeling zul je waarschijnlijk zulk soort zaken zelf moeten regelen.

De voorbereidingen en de nazorg

Er wordt wel eens getwijfeld aan de mogelijkheden aan het contact met de medewerkers in de kliniek, voor en na de behandeling, wanneer deze in Turkije wordt uitgevoerd. Bij een behandeling in Nederland zullen alle afspraken in Nederland verlopen, maar mis je dus wel de ervaring en de trip naar Turkije. Bij een haartransplantatie Turkije hoef je gelukkig ook niet voor elk gesprek op en neer naar de locatie. Er is vaak een locatie in Nederland waar je heen kunt gaan voor het consult en de overige gesprekken om de behandeling voor te bereiden hoeven niet op locatie plaats te vinden. Ook zijn er locaties beschikbaar waar de nazorg kan plaatsvinden.

De gecertificeerde klinieken in Turkije zorgen altijd voor mogelijkheden om de beste voor- en nazorg te kunnen leveren. Er kan nooit een vraag teveel gesteld worden en deze optie zal dan ook nog een ruime periode na de ingreep mogelijk voor je zijn. Vraag bij de klinieken na welke andere oplossingen ze leveren aan klanten als het op nazorg aankomt. Bij sommige haartransplantatie klinieken in Turkije zijn de nazorg producten inbegrepen in het pakket en worden hier geen extra kosten voor berekend.

Turkije haartransplantatie

Nederland haartransplantatie

De kosten liggen vele malen lager dan Nederland. Inclusief alle extra’s.

De standaarden voor levensonderhoud en huur liggen vele malen hoger in Nederland. Salarissen voor experts en het hebben van een kliniek is nou eenmaal duurder. De totaalprijs is in Nederland hierdoor dus hoger.

Meer experts en klinieken beschikbaar en dus meer keuze.

Beperkter aanbod aan klinieken en haartransplantatie experts resulteren in een hogere prijs.

Nieuwste technieken vaker beschikbaar (ook met voordelige tarieven). 

De technieken die uitgevoerd worden in Nederland, worden vaak in Turkije geleerd.

De juiste hoeveelheid grafts zijn betaalbaarder.

Ook in Nederland worden de juiste aantal grafts gehanteerd. Hier zijn wel veel hogere prijzen aan verbonden.

Met een haartransplantatie Turkije kun je er een prachtige trip van maken waarbij je van een luxe hotel wordt voorzien.

Je bent bij een behandeling in Nederland niet in een andere omgeving om tot rust te komen.

Vervoer van en naar locatie of de behandeling kan geregeld worden.

Eigen vervoer zal zelf geregeld moeten worden.

Genieten in één van de vele Turkse badhuizen op locatie. Zo kom je tot rust en ga je ontspannen de behandeling tegemoet.

Het vinden van een badhuis gaat niet zo makkelijk in Nederland als dat dat in Turkije gaat.

Spreek met een van onze Turkije experts
haartransplantatie Turkije

Overeenkomsten behandeling haartransplantatie Turkije - Nederland

Er zijn dus niet alleen maar verschillen als het op de behandeling aankomt. Een aantal zaken zijn binnen de meeste pakketten hetzelfde opgesteld voor klanten die de ingreep ondergaan. De volgende zaken kun je eigenlijk altijd wel verwachten bij behandelingen in Turkije en Nederland:

  • Een consult waarbij een advies aan je wordt gegeven. Via deze site kun je gratis advies krijgen in een consult.
  • Het stellen van vragen gedurende de periode en de nazorg. De meeste klinieken helpen je bij het uitkiezen van de juiste producten voor de nazorg.
  • De Turkse haartransplantatie klinieken die wij adviseren, en de meeste klinieken in Nederland, zijn gespecialiseerd in technieken. Vaak worden de nieuwste technieken in Turkije aangeleerd.
  • De Turkse haartransplantatie klinieken die wij adviseren, en de meeste klinieken in Nederland, gebruiken het juiste aantal grafts en overschrijden niet het limiet.
  • Zowel in Turkije als Nederland zul je haartransplantaties voor vrouwen en mannen vinden.
Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veelgestelde vragen over haartransplantaties Turkije

Vaak worden dezelfde vragen gesteld over de verschillen tussen de behandelingen in Turkije en Nederland. Mocht er nog een vraag zijn die nog niet beantwoord is, dan kun je in het consult alle overige vragen stellen en uitgelegd krijgen.

Het samenstellen van de pakketten is totaal verschillend als je het vergelijkt tussen beide landen. Bij de haartransplantaties Turkije kunnen een groot aantal zaken worden toegevoegd als deze gewenst zijn. Denk aan: de vliegreis, transport, ontspanning, excursies en meer.

De meeste klinieken, experts en kennis zijn in Turkije te vinden. Je vindt een uitgebreid aanbod aan technieken in Turkse klinieken. In Nederland worden de technieken meestal overgenomen vanuit Turkije. De medewerkers van klinieken in Nederland leren vaak de technieken van de experts uit Turkije.

In Turkije liggen de algemene kosten voor het leven (en dus salarissen) lager. Daarnaast is het aanbod klinieken in Turkije vele malen groter dan in Nederland. Een 60% van alle haartransplantaties vindt namelijk plaats in Turkije. De toestroom van nieuwe klanten blijft nog steeds toenemen en de klinieken in Turkije kunnen makkelijk uitbreiden doordat alle kennis en experts binnen handbereik zijn. Dankzij deze aspecten blijft het mogelijk om een scherpe prijs te hanteren voor nieuwe klanten. Gelukkig maar, want hierdoor is de behandeling toegankelijker voor een groter publiek wereldwijd!

Er is geen verschil of de behandeling in ons eigen land wordt uitgevoerd of dat de ingreep in Turkije zal plaatsvinden. Over het algemeen betaal je altijd zelf de kosten als het om een cosmetische ingreep gaat. Wanneer het om een medische behandeling gaat, maak je wellicht kans op hulp vanuit een goede zorgverzekering.

Vaak wordt er getwijfeld aan de kwaliteit van alle haartransplantatie behandelingen in Turkije. Vaak is dit onwetendheid, want de kwaliteit in Turkije is uiterst hoog zijn als het op deze ingrepen aankomt. Als we het over kwaliteit hebben, dan hebben we het enkel over onze geselecteerde klinieken waar de ervaringen als zeer positief zijn bevonden. Het niveau kan dus lager zijn dan Nederland, maar dit zal nooit het geval zijn voor onze aangeboden opties

Het lijkt wel duidelijk dat je bij een haartransplantatie Turkije meer voordelen voor een lagere prijs kunt verwachten. Waarbij je in Nederland een hoog bedrag betaalt en je wel een goede behandeling kunt verwachten, zou je de kwaliteit wellicht nog hoger kunnen krijgen bij een Turkse haartransplantatie. De reden hiervoor is de kwalitatieve behandelingen die betaalbaarder aangeboden kunnen worden in Turkije. Bij een haartransplantatie Turkije krijg je er een buitenlandse reis bij die een mooie en ontspannen ervaring voor je kan betekenen.

Wanneer je het liefst na een behandeling regelrecht naar je eigen huis wilt gaan, is het misschien niet het beste idee om te kiezen voor een Turkije haartransplantatie. Los van dit argument is er weinig aan te merken op de totale behandeling in Turkije. Dus mocht je een kwalitatieve behandeling willen, waarbij je ook nog eens een leuke reis maakt en ontspannen kunt verblijven in het vaak zonnige Turkije, dan klinkt dat toch perfect? Ook betaal je veel minder voor een behandeling in Turkije ten opzichte van Nederland.

Er zijn klinieken in Turkije die over minder expertise beschikken en eigenlijk niet de juiste behandelingen aanbieden. Binnen ons aanbod filteren we enkel de kwalitatieve klinieken eruit om de beste opties te bieden. Via ons aanbod kun je dus veilig een aanbieder uitkiezen voor haartransplantaties Turkije. Ook in Nederland moet je niet blindelings een ingreep inboeken zonder onderzoek naar de aanbieder te doen. Het is aan te raden om je goed in te lezen in de mogelijkheden en de ervaringen voordat je een aanbieder en ingreep kiest.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website