DHI Haartransplantatie Methode

De DHI haartransplantatie methode is de meest innovatieve manier om de ingreep te ondergaan. In Turkije zijn de experts van zeer veel ervaring voorzien als het op de DHI haartransplantatie aankomt. De DHI methode behoort tot de absolute top en kwaliteit staat hierbij voorop.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Een Haartransplantatie in Turkije

Met een haartransplantatie in Turkije ga je voor de behandeling met behulp van de beste experts die ook nog eens met betere prijzen komen. Een haartransplantatie in Turkije is mogelijk voor gebieden als de hoofdhuid, het gebied waar baardgroei en wenkbrauwen gewenst zijn of andere plekken waar haar geïmplanteerd moet worden. Een DHI haartransplantatie Turkije behoort zelfs tot de meest innovatieve en beste behandelingen ter wereld.

Haartransplantatie na twee maanden
Spreek met een van onze Turkije experts

DHI Haartransplantatie: Wat houdt dat precies in?

De DHI methode, staat voor Direct Hair Implantation. De nieuwste methode op het gebied van haartransplantaties en dus komen er veel voordelen kijken bij deze behandeling. Anders dan bij de FUE haartransplantatie methode, hoeven er geen kanalen meer gemaakt te worden om de haren te plaatsen. Dankzij een implantatie apparaat worden de zakjes haren direct geïmplanteerd in het gebied waar haargroei gewenst is. Het proces zal gelukkig zonder enige pijn verlopen.

Doordat er geen kanalen meer gemaakt hoeven te worden, is herstel nog sneller mogelijk dan de voorheen nieuwste technieken. Hoe minder schade aan de hoofdhuid gemaakt wordt, hoe sneller de huid weer kan genezen. De haarzakjes die bij het proces geplaatst worden, zullen het hele leven lang blijven groeien.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
DHI Haartransplantatie

DHI Haartransplantatie: De Behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd door experts die veel ervaring hebben met het uitvoeren van de DHI haartransplantatie. Het is een behandeling die uitgevoerd wordt met behulp van een verdoving op de hoofdhuid en daardoor pijnloos is. Dit is anders dan de vroeger gebruikte methoden. Toen waren zwellingen en pijn het resultaat van een haartransplantatie.

Het apparaat dat gebruikt wordt om de haren te implanteren is zeer speciaal. De DHI Implanter wordt deze genoemd. Het apparaat kan het haarzakje implanteren zonder dat er eerst een kanaaltje gemaakt hoeft te worden. Omdat die stap niet gemaakt hoeft te worden, hoeven de haren in het gebied waar haargroei gewenst is, niet geschoren te worden.

Enkel in het donorgebied moeten de haren afgeschoren worden om de haarzakjes te kunnen gebruiken voor de DHI haarimplantatie. De DHI haartransplantatie wordt ook wel de haar besparende methode genoemd

Werkwijze DHI Haartransplantatie

  1. De eerste stap is het verdoven van de huid. Op deze manier kan de behandeling uitgevoerd worden zonder dat er pijn bij komt kijken.
  2. De tweede stap is het verzamelen van haarzakjes, ook wel grafts genoemd. Een zeer klein apparaat, rond de 1mm, neemt de haarzakjes mee uit het donorgebied. Hier is het haar geschoren zodat het proces veilig kan verlopen.
  3. De DHI Implanter zal de haarzakjes in de hoofdhuid implanteren. Het hele proces verloopt zonder pijn en de bloedingen zijn minimaal.

 

De duur van de tweede en derde stap zullen te maken hebben met het aantal grafts die meegenomen worden tijdens de DHI haartransplantatie Turkije. Andere zaken die meetellen in de duur van het proces zijn jouw haren en het type huid.

Voordelen DHI Haartransplantatie

De volgende voordelen brengt de DHI haartransplantatie methode met zich mee.

  • Dankzij het direct implanteren, zonder dat er kanaaltjes in de hoofdhuid gemaakt hoeven te worden, verloopt de genezing vele malen sneller.
  • Doordat er geen kanaaltjes gemaakt worden in het ontvangende gebied voor haarzakjes, hoeft er geen haar geschoren te worden in dat gebied. Dat betekent dat er enkel geschoren wordt in het donorgebied.
  • In Turkije wordt de DHI haartransplantatie uitgevoerd door de beste experts. Zij zullen je door de hele behandeling heen helpen op een comfortabele wijze..
  • Het is een pijnloze behandeling waarbij geen grote zwellingen of hevige bloedingen komen kijken. Er hoeven namelijk geen kanaaltjes gemaakt te worden en dit bespaart de huid een heleboel beschadigingen.
  • Over het algemeen kan er dankzij de DHI haartransplantatie methode meer haarzakjes per cm2 geïmplanteerd worden. Met DHI is dat tussen de 50 en 55 haarzakjes per centimeter en bij een andere methode is dat gemiddeld tussen de 40 en 45 haarzakjes per centimeter.
  • De resultaten zijn zeer mooi dankzij de bovenstaande voordelen van de DHI haartransplantatie Turkije. Vraag onze experts naar meer informatie en fotomateriaal om inzicht te krijgen in deze DHI haartransplantatie.

Naast al deze voordelen, is er ook een punt die misschien kan tellen als een minder voordelig aspect. De behandeling van de DHI haartransplantatie verloopt wat langzamer dan bijvoorbeeld de FUE behandeling. Er kunnen daardoor dus minder grafts binnen één behandeling geplaatst worden.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veelgestelde vragen de DHI Haartransplantatie Methode

De duur van de DHI haartransplantatie is afhankelijk van bepaalde factoren. De grootste factor in dit proces is het aantal grafts. Deze moeten eerst uit het donorgebied gehaald worden om vervolgens met de DHI Implanter geimplementeerd te worden. Andere zaken die meetellen in de duur zijn jouw type haar en huid. Vraag onze experts naar meer informatie hierover, maar een behandeling zal altijd langer dan 3 uur duren.

Dankzij de DHI Implanter hoeven er geen kanaaltjes gemaakt te worden om de haartjes te implanteren. Daardoor hoeft er minder huid beschadigd te worden tijdens de DHI haartransplantatie.

Het gebied waar de DHI haartransplantatie behandeling wordt ingezet zal verdoofd worden zodat er geen pijn gevoeld kan worden. De DHI haartransplantatie zal pijnloos verlopen dankzij het maken van deze stap in het proces.

Er komen zeer veel voordelen kijken bij deze innovatieve DHI haartransplantatie. Op alle aspecten is het eigenlijk de beste optie onder de haartransplantatie methoden. Enige aspect die iets minder voordelig is, is dat deze methode iets langer duurt dan bijvoorbeeld de FUE behandeling.

Na ongeveer 1 maand vallen de eerste haren stoppeltjes uit. Deze zullen na ongeveer 3 maanden terug gaan groeien. Je zult daardoor zo’n 6 maanden na de DHI haartransplantatie resultaat gaan zien.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website