FUE Haartransplantatie Methode

Een haartransplantatie die behoort tot de absolute top qua opties, is de FUE behandeling die wordt uitgevoerd door de experts in Turkije. Een FUE haartransplantatie methode is uitvoerbaar in verschillende varianten die allemaal garant staan voor prachtige resultaten en snelle genezing.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Een Haartransplantatie in Turkije

Een haartransplantatie in Turkije is veruit de beste keuze als het gaat om kwaliteit, de mooiste resultaten en een snelle genezing. Het is mogelijk om een haartransplantatie methode in te zetten voor de hoofdhuid, wenkbrauwen, baard of op een andere plek waar meer haar gewenst is. De FUE haartransplantatie methode is één van de beste opties die je hier kunt kiezen.

Haartransplantatie na twee maanden
Spreek met een van onze Turkije experts

FUE Haartransplantatie Behandeling

Een FUE Turkije haartransplantatie zorgt ervoor dat een haarzakje verplaatst wordt met behulp van een bepaalde techniek. Het is een zeer innovatieve haartransplantatie behandeling. De populariteit rondom deze behandeling is immens groot dankzij de vele voordelen. Het is namelijk niet alleen een betaalbare keuze, het is ook nog eens een manier om de beste resultaten te krijgen.

Voordelen FUE Haartransplantatie

De volgende voordelen komen kijken bij deze haartransplantatie methode in Turkije.

 • Er zijn meerdere opties beschikbaar die van een verschillend budget zijn voorzien. Hierdoor is er altijd wel een geschikte en betaalbare FUE haartransplantatie voor jou beschikbaar.
 • In Turkije wordt de haartransplantatie FUE uitstekend uitgevoerd door de beste experts bij één van de klinieken waar wij mee samenwerken.
 • Er kunnen zeer mooie en natuurlijke resultaten behaald worden waarbij kleine haartjes verplaatst kunnen worden. Ongeacht welke van de FUE haartransplantatie varianten je ook zal kiezen.
 • Er wordt een dun naaldje gebruikt waardoor er zo min mogelijk huid beschadigd wordt. Minder littekenvorming en een sneller herstel zijn hiervan het resultaat. Bij een FUT haartransplantatie is dit bijvoorbeeld niet het geval.
 • De pijn is vele malen minder en er komen geen heftige zwellingen kijken bij een moderne FUE Turkije haartransplantatie.
Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

FUE Haartransplantatie Varianten

Er zijn verschillende varianten beschikbaar in de klinieken waar wij mee samenwerken. Alle varianten zijn innovatief en zorgen voor de mooiste resultaten zonder erge pijn. Elke variant is voorzien van een kleine naald die de haren uit het donorgebied zullen meepakken.

Dankzij het kleine naaldje zullen er geen littekens komen kijken bij het proces. Dit is bij vroegere methoden wel eens anders geweest. Daar was het onderdeel van het proces om pijn te hebben tijdens de behandeling en om met zwellingen naar huis te gaan. Met de FUE haartransplantatie methode is dat gelukkig niet meer het geval.

Micro FUE Haartransplantatie

De Micro FUE methode is een variant waarbij het naaldje nog kleiner is. Je kunt je vast voorstellen dat hoe kleiner het naaldje is, hoe minder de huid beschadigd zal worden. Ook zal het herstel daardoor dus nog sneller kunnen verlopen. Ook kan het kleine naaldje ervoor zorgen dat nog kleinere haartjes uit het donorgebied meegenomen kunnen worden. Op deze manier is het mogelijk om nog natuurlijkere resultaten te leveren.

Voordelen

 1. Meer grafts kunnen verplaatst worden tijdens één behandeling.
 2. De behandeling zal sneller verlopen.
 3. Voordelige optie ten opzichte van de DHI haartransplantatie.
 4. Er worden geen hechtingen gemaakt in het donorgebied.

Saphhire FUE Variant

De Sapphire variant is een optie die beschouwd wordt als de FUE haartransplantatie, maar dan met behulp van een extra instrument. Om de haartjes te plaatsen, wordt er een saphhire edelsteen gebruikt die dient als een mesje. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat er een piepklein kanaal gemaakt kan worden om de haartjes in te plaatsen.

Hoe kleiner het gemaakte kanaal is, hoe makkelijker het proces van genezing zal verlopen. Er zal dan minder korstvorming komen en meer huidweefsel zal bespaard blijven nadat de behandeling heeft plaatsgevonden. Dat is een zeer groot voordeel van deze optie als FUE haartransplantatie.

Voordelen

 1. Alle voordelen gelden die voor de Micro FUE behandeling van toepassing zijn.
 2. Nog minder vorming van korstjes doordat er minder beschadiging ging is aan het huidweefsel.
 3. Het herstel verloopt nog sneller dankzij minder beschadigingen op de hoofdhuid.

ARTAS Robotic FUE Haartransplantatie

Het grootste verschil met deze variant van de FUE haartransplantatie is dat het werk door een robotarm verricht wordt. Dit klinkt misschien niet normaal, maar we kunnen je verzekeren dat het de meest veilige methode zal zijn. De meest minimale verwonding is het resultaat bij een FUE haartransplantatie door middel van een robotarm. Een expert zal er overigens altijd bij zijn om je te begeleiden.

Een ander groot voordeel is het zeer precieze werk dat hierdoor geleverd kan worden. Dankzij een software algoritme worden er haartjes geselecteerd en verplaatst worden. Op deze manier wordt het meest perfecte resultaat gerealiseerd.

Voordelen

 1. Een geautomatiseerde robotarm zorgt ervoor dat het werk zeer precies kan worden uitgevoerd dankzij een scan met behulp van software algoritme.
 2. Dankzij de tensions die op de hoofdhuid richten is het een zeer veilige methode.
 3. Minimale schade wordt toegepast op de hoofdhuid dankzij het dubbele punch mechanisme.
 4. De kwaliteit van het haar in het donorgebied gaat niet achteruit. Dit komt door de digitale berekening waardoor de zakjes verzameld worden.
Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

Veelgestelde vragen de FUE Haartransplantatie Methode

Meerdere varianten zijn er beschikbaar als FUE haartransplantatie methode. De varianten verschillen in prijs. Zo is er altijd een betaalbare optie beschikbaar.

Direct na de behandeling start het proces van herstel al.

Het snelle herstel is mogelijk doordat er hele kleine kanaaltjes gemaakt kunnen worden om de haartransplantatie uit te voeren. Hoe minder beschadiging gemaakt zal worden, hoe sneller het herstel zal verlopen.

Alle varianten die vallen onder de FUE haartransplantatie zijn innovatief en van een groot aantal voordelen voorzien. Daarom zijn alle FUE haartransplantatie varianten aan te raden.

De FUE haartransplantatie wordt door de beste klinieken in Turkije uitgevoerd. Deze methode staat bekend in Turkije om de sterke kwaliteit en mooiste resultaten voor een betaalbare prijs.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website