ASMED Review

Met ASMED prijzen tussen €5.000 en €12.500 voor een haartransplantatie is ASMED haartransplantatie kliniek een van de beste, maar duurste haartransplantatie klinieken in Turkije. Is het de moeite waard of is het beter om naar alternatieven te kijken voor jouw haartransplantatie in Istanbul? Lees er hier alles over in onze uitgebreide ASMED review!

ASMED score

4.33/5

4.0 / 5.0

Boekingsproces
Pre-operationele consultaties
Aankomst & Accommodatie
Faciliteit
Chirurgie & betrokkenheid van de arts
Nazorg

ASMED review: samenvatting

Boekingsproces

4.5 / 5

In onze ASMED review beginnen we graag bij het begin en dat start bij het boeken van je toekomstige haartransplantatie consult. Het boekingsproces op de website van ASMED is duidelijk en geeft een goede beschrijving van de procedures weer. 

WIl jij graag een gratis haartransplantatie consultatie bij ASMED haartransplantatie kliniek? Dan kan jij op een eenvoudige manier jouw persoonlijke gegevens insturen via de website van de ASMED haarkliniek. De site heeft namelijk een uitgebreid formulier voor jou ter beschikking waar je twaalf foto’s van jouw hoofd kunt insturen. 

Zodra je dit hebt gedaan ben je ervan verzekerd dat je gratis een voorlopige evaluatie en een schatting van de mogelijke kosten krijgt en dat van Dr. Erdogan zelf. Hoewel het misschien tijdrovend is om twaalf foto’s van je hoofd te maken, lijkt de analyse zeer grondig en krijg je gratis een uitgebreid rapport over hoe het verder moet. 

Het valt ons wel op dat er een duidelijke prijslijst van procedures ontbreekt met details over extra upgrades en kosten voor verschillende pakketten op de ASMED website. Er wordt enkel meegedeeld dat de haarkliniek vanaf €3 rekent per haartransplantaat, wat ASMED Turkije tot een van de duurste haartransplantatie klinieken maakt. Iets wat niet mag ontbreken in deze ASMED review. 

Pre-operationele consultaties

4 / 5

Zodra je jouw procedure hebt geboekt, zal de kliniek enige betrokkenheid tonen om je te helpen. Deze informatie staat echter niet duidelijk op de website van ASMED vermeld. Het lijkt erop dat patiënten zelf de benodigde reisdocumenten moeten regelen.

Er zijn geen details over preoperatieve shampoos of serums die aan patiënten worden verstrekt. Een preoperatieve kit is dus ook niet inbegrepen in het volledige kostenplaatje. 

Voedingsadvies voor patiënten daarentegen wordt wel meegegeven bij de boeking. Je krijgt daarnaast ook een routebeschrijving die je moet volgen van zodra je op de luchthaven in Turkije landt.

ASMED  Turkije scoort hierdoor iets lager op dit aspect in deze ASMED review aangezien patienten veel zaken zelf moeten regelen wat de reis naar Turkije betreft.  Bovendien is er ook geen preoperatieve kit inbegrepen, in tegenstelling tot andere haarklinieken in Turkije. Daarom de score van 4/5.

Aankomst & Accommodatie

4 / 5

De ASMED haartransplantatie kliniek ligt vlakbij het vijf sterren Radisson Blu waar patiënten kunnen profiteren van gereduceerde hotelprijzen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om in een luxe suite in het ASMED chirurgisch centrum te verblijven.

ASMED Turkije biedt luchthaven transfers aan die tegen betaling worden aangeboden tussen de luchthaven, het door jou gekozen hotel en de haartransplantatie kliniek. Als je een luchthaven transfer boekt, kun je een uitstekende service verwachten. De ASMED haartransplantatie kliniek stuurt zelfs een foto van jouw chauffeur, zodat je jouw persoonlijke chauffeur gemakkelijk kunt herkennen. 

Ook hier zou het nuttig zijn geweest om een specificatie van de kosten te vinden voor de extra’s die de ASMED haartransplantatie kliniek aanbiedt. Er zijn tal van optionele extra’s beschikbaar die niet zijn opgenomen in een overzichtelijke prijslijst voor jou als lezer. Daarom krijgt ook dit aspect in onze ASMED review geen topscore. 

Faciliteit

4 / 5

De ASMED haartransplantatie kliniek in Istanbul is een indrukwekkende faciliteit. De gezondheids- en sanitaire voorschriften zijn uitstekend en vergelijkbaar met ziekenhuizen en klinieken in Amerika, het Verenigd Koninkrijk of Europa. 

De haartransplantatie kliniek van ASMED heeft een speciaal team dat de sterilisatie en algemene netheid in de hele kliniek en in het bijzonder in de operatiekamers garandeert.

De ASMED haartransplantatie kliniek is een speciale kliniek met meerdere artsen en een anesthesist. Echter is het geen ziekenhuis. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat zich een noodgeval voordoet vanwege de plaatselijke verdoving en de kleine incisies, word je in het ergste geval overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Chirurgie & betrokkenheid van de arts

5 / 5

De chirurgie en betrokkenheid van de arts resulteert in een topscore in onze ASMED review. Bij ASMED zullen artsen en verpleegkundigen aanwezig zijn tijdens jouw ingreep. Je kunt ook een anesthesist in de kamer verwachten. Het gehele medisch personeel spreekt Engels zodat je in deze taal kan communiceren indien er niemand aanwezig is die Nederland spreekt. Je bent dus in goede handen tijdens de ingreep!

Nazorg

3 / 5

Over het algemeen scoren alle haartransplantatie klinieken niet zo goed op dit aspect, de nazorg, aangezien hier niet zoveel aandacht aan wordt besteed door de desbetreffende haarklinieken. Ook ASMED scoort het laagste op dit aspect in onze ASMED review. 

De ASMED haarkliniek biedt patiënten een nazorgpakket dat bij de prijs van de haartransplantatie is inbegrepen. Dit omvat instructies over wat te doen en wanneer je resultaten kan verwachten. Bovendien kan je ook een kussen, shampoo, lotion en spray in dit nazorgpakket verwachten. 

Ook de postoperatieve consultaties zijn inbegrepen in de gehele kostprijs. Let wel dat ASMED geen resultaten garandeert omdat zij dit niet ethisch vinden. Echter behoren de resultaten tot de beste in de industrie. 

Waarom ASMED nu zo laag scoort in deze ASMED review is dat er geen financieringsmogelijkheden voor patiënten zijn. Een haartransplantatie is niet goedkoop en al zeker niet bij ASMED. Het is dan ook een erg groot bedrag om in een keer te betalen. Het zou een meerwaarde zijn mochten patiënten deze gehele kostprijs gedeeltelijk kunnen afbetalen, bijvoorbeeld op maandelijkse basis. 

Conclusie

Onze ASMED review score:

4.0/5.0

In deze ASMED review is het van belang om niet uit het oog te verliezen dat de gemiddelde kosten van een haartransplantatie in Turkije slechts €0,80 per transplantaat bedragen. Dat is minder dan een derde van de basisprijs bij ASMED van 3 euro per transplantaat. 

Desondanks is ASMED een van de beste haartransplantatie klinieken in Turkije waar reeds vele mensen voor gekozen hebben. Als je op zoek bent naar een kort luxe verblijf in Turkije met ultramoderne faciliteiten, accommodatie en expertise, dan is ASMED een goede keuze. 

Echter kunnen de kosten redelijk snel oplopen en liggen de prijzen hoger dan de gemiddelde prijs in Turkije wat haartransplantatie klinieken betreft. Je kunt meer voordelige opties vinden binnen onze andere reviews omtrent haartransplantatie klinieken. 

Mensen zijn vaak blij om meer te betalen als het gaat om cosmetische chirurgie en hun haar, maar het is belangrijk op te merken dat er geen garanties zijn bij welke operatie dan ook. Ondanks het prijspunt van Dr. Erdogan en de ASMED haarkliniek worden er namelijk geen garanties geboden omdat zij dit gewoonweg niet ethisch vinden. 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Veelgestelde vragen over ASMED

De haartransplantatie ingreep van ASMED zal plaatsvinden in een gelicenseerd medisch centrum in Turkije.

Dat kan en op een zeer eenvoudige manier. Je surft namelijk naar de website van ASMED envult al jouw persoonlijke gegevens in via het formulier dat beschikbaar is op de website. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om twaalf foto’s in te sturen van jouw hoofdkruin zodat je een gedetailleerde analyse kan terug verwachten. Bovendien is deze consultatie volledig gratis!

Ja. ASMED haartransplantatie kliniek beschikt over een A-vergunning, gereguleerd door de Turkse overheid. De haartransplantatie chirurgen van de ASMED kliniek zijn bovendien erkende leden van de ESHRS, ISHR & IAHRS.

Vergelijk Prijzen en Aanbiedingen

Spreek met een van onze experts

Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website