Haartransplantatie klinieken in Turkije

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

De beslissing om een haartransplantatie te ondergaan is zowel spannend als beangstigend. Wanneer je een haartransplantatie kliniek kiest, wil je alleen maar de best mogelijke beslissing nemen. 

Op deze pagina vind je alle informatie over hoe wij elke haartransplantatie kliniek in Turkije beoordelen en welke factoren je in overweging kan nemen bij het kiezen van de beste haarkliniek. 

Wij zijn er om jou te helpen bij het selecteren van de beste kliniek voor haartransplantatie in Turkije

IdealofMeD

4.4/5

4.4 / 5.0

ASMED

4/5

4.0 / 5.0

Cosmedica

4/5

4.0 / 5.0

Hair of Istanbul

3.9/5

3.9 / 5.0

Now Hair Time

3.5/5

3.5 / 5.0

Onze beoordeling uitgelegd

Wij evalueren verschillende haartransplantatie klinieken in Turkije op basis van verschillende criteria. Nadat we grondig onderzoek hebben gedaan, geven we een score van 1 tot 5 aan elke haartransplantatie kliniek. We houden rekening met de volgende factoren bij het evalueren van een haartransplantatie kliniek: het boekingsproces, pre-operationele consultaties, aankomst en accommodatie, de faciliteit, de chirurgie en betrokkenheid van de arts en uiteraard ook de nazorg. Deze verschillende criteria worden verder uitgelegd op deze pagina. 

Hier vind je een overzicht van de klinieken voor haartransplantaties die wij hebben gevonden. Om jou wat meer achtergrondinformatie te geven over haartransplantaties in Turkije hebben we hier op een rij gezet wat voor ons nu belangrijk is bij een kliniek voordat we jou een offerte laten aanvragen. Uiteraard vertellen we je ook hoe je zo snel mogelijk de juiste prijs ontvangt voor een haartransplantatie in Turkije en geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen.

Spreek met een van onze Turkije experts

Waar letten wij op bij het kiezen van de beste klinieken?

Dit zijn belangrijke aandachtspunten die wij altijd in ons achterhoofd houden bij het kiezen van de juiste kliniek. Stuk voor stuk dragen deze bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid van een kliniek voor haartransplantatie, waardoor jij zeker weet dat je een veilige behandeling ondergaat met het gewenste resultaat.

De aangeboden behandelingen

Om te beginnen nemen we in aanmerking welke behandeling(en) een kliniek biedt. Het meest populair is op dit moment de FUE-behandeling. Een voordeel van de meeste klinieken voor haartransplantatie in Turkije is dat deze de behandeling doorgaans uitgebreider kan plaatsvinden dan in Nederland. Overigens vermelden wij zowel klinieken op onze website die een enkele specialisatie bieden als klinieken voor haartransplantatie met een breed assortiment.

Wat vinden klanten van de kliniek?

Uiteraard kijken we zo onafhankelijk mogelijk naar de reputatie die een kliniek heeft onder diegene die daar een haartransplantatie hebben ondergaan. Daarvoor kijken we vooral naar onafhankelijke sites, maar we geven klanten ook graag de gelegenheid om ons te informeren over hun ervaring.

Een betrouwbare klantenservice is cruciaal

Wij willen dat een kliniek jou als klant goed behandelt. Dit blijkt niet alleen uit de aanwezigheid van een zorgvuldige intake en nazorg, maar ook uit de mogelijkheid om direct te bellen of te mailen met een kliniek. Het is ideaal als er daarvoor een Nederlandstalige medewerker beschikbaar is, maar wij nemen ook klinieken in overweging waar Engels gesproken wordt. Zoals we verderop zullen bespreken is het soms mogelijk om een gedeelte van de zorg in Nederland te ontvangen en dan is hier wel een vaste contactpersoon.

Prijs voor een haartransplantatie in Turkije

Je wilt uiteraard weten wat de begroting is voor een haartransplantatie is in Turkije. Deze ligt standaard al een stuk lager dan die voor een vergelijkbare behandeling in Nederland, maar desondanks wordt er flink geconcurreerd. Kies niet per definitie voor de laagste prijs, omdat je zeker ook wilt profiteren van een goede kwaliteit. Wij plaatsen uiteraard ook geen klinieken op onze website die exorbitant hoge prijzen vragen.

De mogelijkheid tot het ondergaan van behandeling in Nederland

Bij de meeste klinieken wordt ervoor gezorgd dat jij maar een enkele keer hoeft af te reizen naar Turkije, voor de daadwerkelijke haartransplantatie. Vaak kan bijvoorbeeld de intake, waarbij wordt bepaald of je in aanmerking komt voor de transplantatie, in het Nederlands plaatsvinden. Daarbij wordt er uitgelegd hoe de verdere procedure verloopt. Nazorg in Nederland bestaat uit telefonisch contact over de behandeling en eventuele verdere medische behandelingen.

Wachttijden

Wij vinden dat het belangrijk is dat je op redelijk korte termijn terecht kunt bij een kliniek. Daarom informeren wij vooraf hoe lang het bijvoorbeeld duurt voordat het intakegesprek kan plaatsvinden. Verder wil je dan weten hoe lang je moet wachten op de daadwerkelijke haartransplantatie in Turkije. Deze kunnen uiteraard wijzigen, dus neem voor de behandeling altijd contact op met de gekozen kliniek.

Spreek met een van onze Turkije experts
Haartransplantatie klinieken

Het boekingsproces

Als je enkele factoren in gedachten houdt, is het kiezen van de beste haartransplantatie kliniek niet zo moeilijk. Een van deze factoren is het boekingsproces. Het is belangrijk om alvorens je een haarkliniek uitkiest, referenties door te nemen van patiënten die de haarkliniek eerder behandeld heeft. Hieruit blijkt of mensen al dan niet tevreden waren over de haartransplantatie kliniek, welke verschillende soorten verrichtingen er worden uitgevoerd en de bijhorende succespercentages. Je wil namelijk weten of er aan je verwachtingen voldaan wordt. Baseer je keuze dus niet enkel op de voor en na foto’s die worden gepubliceerd door de haartransplantatie klinieken. 

Bij het boekingsproces is het ook van belang dat de website duidelijk is in een taal die je begrijpt. Prijzen en offertes moeten ook overzichtelijk aangegeven staan op de website van de haartransplantatie klinieken. Daarnaast dienen zij de patiënten gedetailleerde informatie mee te geven over de haartransplantatie procedure en het team dat zich hierover zal ontfermen. 

Consultaties voorafgaand de ingreep

De beste haartransplantatie klinieken bieden consultaties voorafgaand de ingreep aan. Eerst en vooral is een analyse voorafgaand de haartransplantatie cruciaal. Deze analyse bepaalt namelijk de behandelingsmethode die zal uitgevoerd worden. Daarnaast is het ook van belang voor jou als patiënt dat je weet wat jou te wachten staat. Denk hierbij aan een duidelijk overzicht van de reis naar Turkije die jou te wachten staat, de mogelijkheid om je afspraak te verzetten en zoveel meer.

Door goed op de hoogte te zijn van de diensten die worden aangeboden, zowel voor als tijdens, maar ook na de haartransplantatie heb jij als patiënt een idee van wat je kan verwachten binnen de verschillende haartransplantatie klinieken. Alleen op die manier zal jij voor de beste kliniek voor haartransplantatie in Turkije kunnen kiezen. 

Aankomst en accommodatie

Bij het kiezen van de beste haarkliniek is een goede ontvangst en een comfortabele accommodatie belangrijk om zorgeloos de haartransplantatie procedure te doorlopen. De beste haartransplantatie klinieken zorgen dan ook voor een zorgeloos verblijf. Dit houdt in dat het transport in Turkije geregeld wordt, dat het personeel een taal spreekt die jij beheerst, dat er een bloedtest wordt afgenomen van zodra je aankomt en dat je vervolgens in een aangenaam hotel kan verblijven. Kijk zeker na wat de verschillende haartransplantatie klinieken in Turkije jou te bieden hebben omtrent aankomst en accommodatie mogelijkheden.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!

De faciliteiten van de haartransplantatie klinieken

Zoals we reeds al zeiden is het ondergaan van een haartransplantatie best wel spannend en beangstigend. Je wil dan ook in de beste haarkliniek verblijven waar comfort hoog in het vaandel gedragen wordt. Daaronder verstaan wij dat zowel lunch, entertainment, kleren en een ergonomische stoel en bed beschikbaar zijn in de haartransplantatie klinieken. Daarnaast is het ook wel zo aangenaam als je een privé kamer hebt in de haarkliniek. Uiteraard is het belangrijk dat de haartransplantatie klinieken over een A-vergunning beschikken dat gereguleerd wordt door de Turkse overheid.

Chirurgie en betrokkenheid van de arts

Haartransplantatie procedures laat je het best uitvoeren door een gekwalificeerde arts die gespecialiseerd is op het gebied van haartransplantatie. Daarnaast is er ook een gespecialiseerd team nodig, naast de arts, om de procedure uit te voeren. Bekwaam medisch personeel is de meest cruciale factor bij het kiezen van de beste haartransplantatie kliniek. 

Bij haartransplantatie procedures worden verschillende methoden gebruikt, waaronder FUE en DHI. Voor elke patiënt kan een andere techniek worden gebruikt. Om deze technieken te kunnen gebruiken, moeten er moderne medische hulpmiddelen beschikbaar zijn. Je haartransplantatie procedure kan dus enkel succesvol verlopen als haartransplantatie klinieken over deze medische hulpmiddelen beschikken. Het is dus essentieel dat deze procedure effectief wordt uitgevoerd in een ziekenhuisomgeving met gebruik van de beste apparatuur.

Nazorg van de haartransplantatie klinieken

We gaven reeds eerder aan dat consultaties voor aanvang van de haartransplantatie een belangrijke factor zijn. Net zo belangrijk is de nazorg. Het is aan te raden dat de haartransplantatie klinieken de voortgang van jou als patiënt na de ingreep regelmatig opvolgt. Minimaal 3 postoperatieve consultaties zijn ten zeerste aangeraden. Haartransplantatie klinieken geven vaak ook pakketten mee voor de nabehandeling waarmee je minstens twee maanden voorzien bent. Laat dus ook zeker de nazorg doorwegen op je keuze, want dit is zeker niet onbelangrijk.

Spreek met een van onze Turkije experts

Conclusie

Turkije is het toonaangevende land in de wereld geworden voor haartransplantaties, dankzij de hoog gekwalificeerde en gespecialiseerde artsen. De meest succesvolle haartransplantatie resultaten zijn het resultaat van een nauwkeurige planning, zowel voor, tijdens als na de ingreep. Kortom, om de juiste beslissing te nemen in een land met veel haartransplantatie klinieken, moet je grondig onderzoek doen zodat jij de beste behandeling krijgt en met een gerust gevoel richting Turkije vertrekt.

Veel gestelde vragen over deze klinieken voor haartransplantatie in Turkije

Deze antwoorden wil je in ieder geval op een rij hebben:

Allereerst kan dit voor een stuk lagere prijs. Daarnaast is de kwaliteit over het algemeen beter en hebben klinieken in dat land zich meer gespecialiseerd in haartransplantaties. Veel klinieken zijn eraan gewend om Nederlandse klanten te ontvangen en spreken soms ook onze taal.

Ja, hoor en dat raden wij ook zeker aan. Neem altijd van tevoren contact op en laat je uitgebreid informeren over de procedure. Vraag eventueel advies aan vrienden en familie, die misschien al eens een haartransplantatie in Turkije hebben ondergaan. Laat je niet uitsluitend leiden door een lage prijs, omdat je dan vaak inlevert op de kwaliteit.

Wij kunnen wat dat betreft moeilijk nu een enkele kliniek noemen. Vandaar ook dat wij er zo veel mogelijk proberen te beoordelen op onze website. Daarmee wil je zelf de beste kliniek voor haartransplantatie in Turkije vinden door goed te letten op de prijs, kwaliteit en eventuele persoonlijke wensen.

Over het algemeen wordt deze behandeling niet vergoed door een zorgverzekering in Nederland. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de betaling en kosten van jouw haartransplantatie in Turkije. Je kunt eenvoudig op de kosten besparen door meerdere offertes aan te vragen via onze site. Daarnaast heb je vaak meerdere opties als het gaat om reizen en accommodaties, die passen binnen verschillende budgetten.

Hierboven hebben we je verteld op basis van welke criteria wij klinieken selecteren. Wij vinden nieuwe klinieken dankzij het hebben van de juiste connecties in Turkije en door regelmatig goed onderzoek te doen op het internet. Zo weten we zeker dat we geen enkele kliniek voor haartransplantatie in Turkije over het hoofd zien die wel degelijk een plekje verdient op onze website.

haartransplantaties turkije

Wij bieden gratis offertes voor een haartransplantatie

Interesse gekregen in een haartransplantatie in Turkije? Je hebt nu de mogelijkheid om offertes aan te vragen via onze website. Maak gebruik van onze gratis haarscan, zodat je snel weet of je in aanmerking kunt komen voor een haartransplantatie. Na het vergelijken van de prijzen kun je met onze tips zelf de keuze maken voor de juiste kliniek voor jou.

Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website