Haartransplantatie klinieken

Hier vind je een overzicht van de klinieken voor haartransplantaties die wij hebben gevonden. Om jou wat meer achtergrondinformatie te geven over haartransplantaties in Turkije hebben we hier op een rij gezet wat voor ons nu belangrijk is bij een kliniek voordat we jou een offerte laten aanvragen. Uiteraard vertellen we je ook hoe je zo snel mogelijk de juiste prijs ontvangt voor een haartransplantatie in Turkije en geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen.

Vergelijk prijzen en vind de juiste kliniek

Waar letten wij op bij het kiezen van de beste klinieken?

Dit zijn belangrijke aandachtspunten die wij altijd in ons achterhoofd houden bij het kiezen van de juiste kliniek. Stuk voor stuk dragen deze bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid van een kliniek voor haartransplantatie, waardoor jij zeker weet dat je een veilige behandeling ondergaat met het gewenste resultaat.

De aangeboden behandelingen

Om te beginnen nemen we in aanmerking welke behandeling(en) een kliniek biedt. Het meest populair is op dit moment de FUE-behandeling. Een voordeel van de meeste klinieken voor haartransplantatie in Turkije is dat deze de behandeling doorgaans uitgebreider kan plaatsvinden dan in Nederland. Overigens vermelden wij zowel klinieken op onze website die een enkele specialisatie bieden als klinieken voor haartransplantatie met een breed assortiment.

Wat vinden klanten van de kliniek?

Uiteraard kijken we zo onafhankelijk mogelijk naar de reputatie die een kliniek heeft onder diegene die daar een haartransplantatie hebben ondergaan. Daarvoor kijken we vooral naar onafhankelijke sites, maar we geven klanten ook graag de gelegenheid om ons te informeren over hun ervaring.

Een betrouwbare klantenservice is cruciaal

Wij willen dat een kliniek jou als klant goed behandelt. Dit blijkt niet alleen uit de aanwezigheid van een zorgvuldige intake en nazorg, maar ook uit de mogelijkheid om direct te bellen of te mailen met een kliniek. Het is ideaal als er daarvoor een Nederlandstalige medewerker beschikbaar is, maar wij nemen ook klinieken in overweging waar Engels gesproken wordt. Zoals we verderop zullen bespreken is het soms mogelijk om een gedeelte van de zorg in Nederland te ontvangen en dan is hier wel een vaste contactpersoon.

Prijs voor een haartransplantatie in Turkije

Je wilt uiteraard weten wat de begroting is voor een haartransplantatie is in Turkije. Deze ligt standaard al een stuk lager dan die voor een vergelijkbare behandeling in Nederland, maar desondanks wordt er flink geconcurreerd. Kies niet per definitie voor de laagste prijs, omdat je zeker ook wilt profiteren van een goede kwaliteit. Wij plaatsen uiteraard ook geen klinieken op onze website die exorbitant hoge prijzen vragen.

De mogelijkheid tot het ondergaan van behandeling in Nederland

Bij de meeste klinieken wordt ervoor gezorgd dat jij maar een enkele keer hoeft af te reizen naar Turkije, voor de daadwerkelijke haartransplantatie. Vaak kan bijvoorbeeld de intake, waarbij wordt bepaald of je in aanmerking komt voor de transplantatie, in het Nederlands plaatsvinden. Daarbij wordt er uitgelegd hoe de verdere procedure verloopt. Nazorg in Nederland bestaat uit telefonisch contact over de behandeling en eventuele verdere medische behandelingen.

Wachttijden

Wij vinden dat het belangrijk is dat je op redelijk korte termijn terecht kunt bij een kliniek. Daarom informeren wij vooraf hoe lang het bijvoorbeeld duurt voordat het intakegesprek kan plaatsvinden. Verder wil je dan weten hoe lang je moet wachten op de daadwerkelijke haartransplantatie in Turkije. Deze kunnen uiteraard wijzigen, dus neem voor de behandeling altijd contact op met de gekozen kliniek.

Spreek met een van onze Turkije experts
haartransplantaties turkije

Wij bieden gratis offertes voor een haartransplantatie

Interesse gekregen in een haartransplantatie in Turkije? Je hebt nu de mogelijkheid om offertes aan te vragen via onze website. Maak gebruik van onze gratis haarscan, zodat je snel weet of je in aanmerking kunt komen voor een haartransplantatie. Na het vergelijken van de prijzen kun je met onze tips zelf de keuze maken voor de juiste kliniek voor jou.

Veel gestelde vragen over deze klinieken voor haartransplantatie in Turkije

Deze antwoorden wil je in ieder geval op een rij hebben:

Allereerst kan dit voor een stuk lagere prijs. Daarnaast is de kwaliteit over het algemeen beter en hebben klinieken in dat land zich meer gespecialiseerd in haartransplantaties. Veel klinieken zijn eraan gewend om Nederlandse klanten te ontvangen en spreken soms ook onze taal.

Ja, hoor en dat raden wij ook zeker aan. Neem altijd van tevoren contact op en laat je uitgebreid informeren over de procedure. Vraag eventueel advies aan vrienden en familie, die misschien al eens een haartransplantatie in Turkije hebben ondergaan. Laat je niet uitsluitend leiden door een lage prijs, omdat je dan vaak inlevert op de kwaliteit.

Wij kunnen wat dat betreft moeilijk nu een enkele kliniek noemen. Vandaar ook dat wij er zo veel mogelijk proberen te beoordelen op onze website. Daarmee wil je zelf de beste kliniek voor haartransplantatie in Turkije vinden door goed te letten op de prijs, kwaliteit en eventuele persoonlijke wensen.

Over het algemeen wordt deze behandeling niet vergoed door een zorgverzekering in Nederland. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de betaling en kosten van jouw haartransplantatie in Turkije. Je kunt eenvoudig op de kosten besparen door meerdere offertes aan te vragen via onze site. Daarnaast heb je vaak meerdere opties als het gaat om reizen en accommodaties, die passen binnen verschillende budgetten.

Hierboven hebben we je verteld op basis van welke criteria wij klinieken selecteren. Wij vinden nieuwe klinieken dankzij het hebben van de juiste connecties in Turkije en door regelmatig goed onderzoek te doen op het internet. Zo weten we zeker dat we geen enkele kliniek voor haartransplantatie in Turkije over het hoofd zien die wel degelijk een plekje verdient op onze website.

Ontvang een gratis haaranlyse ter waarde van €250!
Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website