Cosmedica haartransplantatie kliniek review

Denk jij aan een haartransplantatie in Istanbul? Dan ben je in onze Cosmedica review op de juiste plek. Wij vertellen je hier alles over de Cosmedica haartransplantatie kliniek in Turkije, waar je een hele nieuwe look kunt krijgen voor slechts € 2.100. Echter kan dit kostenplaatje nog oplopen met alle extra’s die Cosmedica kliniek Turkije jou nog aan te bieden heeft. Kom er alles over te weten in onze Cosmedica review!

Cosmedica score

4/5

4.0 / 5.0

Boekingsproces
Pre-operationele consultaties
Aankomst & Accommodatie
Faciliteit
Chirurgie & betrokkenheid van de arts
Nazorg

Cosmedica review: samenvatting

Boekingsproces

4 / 5

Wij kunnen alleen maar positief zijn binnen dit aspect in onze Cosmedica review. Waarom? Om te starten heeft Cosmedica Turkije een website in het Nederlands. Dat hebben niet alle haartransplantatie klinieken in Turkije ter beschikking. Daarnaast maakt Cosmedica Turkije het boekingsproces vrij eenvoudig, te beginnen met een gratis consultatie.

Jouw gratis consultatie kan geboekt worden door hen gewoonweg te contacteren via WhatsApp of Messenger ofwel via een formulier dat je terugvindt op hun website.  De Whatsapp optie is vrij uniek en is een gemakkelijke en snelle manier om te communiceren. 

Het team van Cosmedica haartransplantatie kliniek Turkije zal jou beantwoorden met persoonlijk advies, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Bovendien zullen ze jou ook meteen de perfecte behandeling aanbevelen.

 

Nog een pluspunt binnen deze Cosmedica review is dat de Cosmedica prijzen vanaf het begin van de procedure meteen duidelijk zijn. Je kan namelijk een overzichtelijke prijstabel op hun website terugvinden. Er zijn echter een paar optionele extra’s die je erbij kan nemen waardoor je dus een aanbod op maat kan aanvragen. 

Pre-operationele consultaties

3 / 5

Cosmedica haarkliniek geeft je voor de ingreep voldoende informatie met een volledige lijst van wat er precies inbegrepen is in de prijs die je betaalt. Er zijn namelijk vele andere haartransplantatie klinieken die extra kosten in rekening brengen voor een aantal zaken die bij Cosmedica gratis zijn. Hier zijn we behoorlijk van onder de indruk qua prijs-kwaliteitverhouding.

Het echte nadeel dat we jullie graag in deze Cosmedica review meedelen is echter dat je geen steun en advies krijgt voor je ingreep. Er zijn namelijk geen consultaties voor de haartransplantatie beschikbaar. Op de website van Cosmedica haartransplantatie kliniek krijg je bijzonder weinig uitleg over wat er zal gebeuren tussen het boekingsproces en de dag van de ingreep. Als je een dergelijke procedure ondergaat, wil je natuurlijk van alles op de hoogte zijn en dat ontbreekt precies bij Cosmedica Turkije. Vandaar dat ze binnen deze Cosmedica review slechts een 3 / 5 scoren.

Aankomst & Accommodatie

5 / 5

Haartransplantatie kliniek Cosmedica Turkije geeft prioriteit aan het comfort van hun patiënten. Met luchthaventransfers en 5-sterren accommodatie in het Radisson Blu hotel kan je zonder zorgen richting Turkije vertrekken. Echter is het wel jammer dat je geen volledig gedetailleerde informatie krijgt over de reisplannen voordat je boekt.

Positief aan Cosmedica is dat alle transfers, accommodatie en reiskosten inbegrepen zijn in de kostprijs. Je zal je dus niet voor onverwachte kosten komen te staan tijdens jouw verblijf bij Cosmedica Turkije. Ook jouw medische kosten, van preoperatieve zorg tot de nazorg, zijn allemaal in de prijs inbegrepen. De Cosmedica haartransplantatie kliniek regelt in principe alles, zodat jij enkel en alleen maar kan ontspannen voordat jouw ingreep zich plaatsvindt. 

De Nederlands sprekende chauffeur en het medische personeel is een mooie extra dat wordt aangeboden door Cosmedica haarkliniek. Dit is namelijk niet in elke haartransplantatie kliniek in Turkije beschikbaar. Op die manier voel je je al snel thuis en kan jij al jouw vragen stellen en een duidelijk antwoord verkrijgen in het Nederlands. We kunnen dan ook niet anders dan Cosmedica Turkije een topscore te geven wat aankomst en accommodatie betreft in deze Cosmedica review.

Faciliteit

4 / 5

Het scoren van de faciliteiten is niet zo eenvoudig in deze Cosmedica review aangezien er weinig informatie op de Cosmedica website te vinden is. Er wordt namelijk zeer weinig informatie over de haartransplantatie kliniek zelf weergegeven. Ondanks de benaming ‘5-sterren VIP-ziekenhuis’ en een aantal indrukwekkende foto’s, is dat zo wat alle beschikbare informatie. Wat we wel weten, is dat de ideale locatie in het centrum van Istanbul een geweldige plek is voor wat sightseeing!

 

Behalve haartransplantaties worden in de Cosmedica kliniek nog vele andere ingrepen uitgevoerd. Deze omvatten borstvergroting, liposuctie en neuscorrectie, om er maar een paar te noemen. Dit bewijst dat de kliniek de capaciteit heeft om zowel esthetische als cosmetische operaties uit te voeren in een ziekenhuis achtige omgeving met een groot team van medische professionals.

Chirurgie & betrokkenheid van de arts

4 / 5

Dr. Acar is een wereldberoemde en bekroonde haartransplantatie specialist met een indrukwekkende CV. Hij heeft immers meer dan 15 jaar ervaring binnen de medische esthetiek.  

Altijd handig om te weten als je bereidt bent om een stevig prijskaartje te betalen als je de haartransplantatie procedure wil laten uitvoeren door Dr. Acar zelf. Gezien het feit dat de Cosmedica haarkliniek de ervaring van Dr. Acar gebruikt als een groot verkoopargument, is het teleurstellend dat alleen degenen die het maximum tarief betalen het genoegen hebben om hem daadwerkelijk als arts te hebben. Vandaar dat we in deze Cosmedica review geen topscore hebben gegeven wat de betrokkenheid van de arts betreft. 

Nazorg

4 / 5

Hoewel de kliniek een aantal vakjes heeft aangevinkt voor bepaalde elementen van de nazorg, zouden we verwachten dat deze dingen toch standaard zijn. Cosmedica haarkliniek richt zich zozeer op de preoperatieve luxe van hun patiënten dat ze de basis van de nazorg lijken te vergeten. 

 

Enkel het ‘hair power boost’ pakket is inbegrepen bij de hogere Cosmedica prijzen en kost 200 euro extra bij het basispakket. Er wordt ook geen melding gemaakt van betaalbare financiering zoals maandelijkse afbetaling of tevredenheidsgaranties. Al bij al, in vergelijking met andere haartransplantatie klinieken, scoort Cosmedica alsnog een 4/5 in onze Cosmedica review. 

Conclusie

Cosmedica haartransplantatie kliniek Turkije scoort volgend resultaat

40/5.0

Cosmedica haartransplantatie kliniek heeft enkele positieve punten waar ze goed op scoren. Vooral dan het premium pakket, maar dat heeft dan ook een hogere kostprijs logischerwijs. 

Er zijn een aantal voor-en-na foto’s, evenals Cosmedica ervaringen van tevreden klanten die bevestigen dat Cosmedica haartransplantatie kliniek inderdaad een van de beste haartransplantatie klinieken in Turkije is. 

We kunnen stellen dat Cosmedica een geavanceerd medisch centrum is dat zowel haartransplantatie als cosmetische chirurgie procedures aanbiedt. Er is een team van specialisten, waaronder gekwalificeerde artsen, als je bereid bent extra te betalen, en gegarandeerd comfort in een luxe omgeving. 

Ben jij op zoek naar een van de beste haartransplantatie klinieken in Turkije? Dan zouden wij, gebaseerd op onze Cosmedica review, Cosmedica haarkliniek zeker aanbevelen! 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Veelgestelde vragen over Cosmedica

Zowel de haartransplantatie als alle cosmetische operaties bij Cosmedica worden uitgevoerd in een 5-sterren ziekenhuis in Istanbul.

Een eerste gratis consultatie boeken verloopt zeer snel en eenvoudig bij Cosmedica. Je kan hen gewoonweg via WhatsApp of Messenger contacteren en zij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Nee, de kliniek heeft momenteel geen A-vergunning, maar wel een aantal andere erkenningen waaronder een vergunning van het Turkse Ministerie van Volksgezondheid.

Vergelijk Prijzen en Aanbiedingen

Spreek met een van onze experts

Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website