Hair of Istanbul Turkije Review

Hair of Istanbul werd opgericht in 2013 en heeft sindsdien meer dan 13.000 haartransplantaties uitgevoerd waarvan 99% succesvol. Benieuwd wat zij jou als patiënt te bieden hebben? Kom er alles over te weten in onze Hair of Istanbul review.

Hair of Istanbul score

3.9/5

3.9 / 5.0

Boekingsproces
Pre-operationele consultaties
Aankomst & Accommodatie
Faciliteit
Chirurgie & betrokkenheid van de arts
Nazorg

Hair of Istanbul review: samenvatting

Boekingsproces

3 / 5

Jouw haarplantantatie begint bij het boeken van een gratis consultatie, maar jammer genoeg is het niet meteen duidelijk  hoe dit nu in zijn werk gaat bij Hair of Istanbul. Er is wel een formulier beschikbaar op de website, maar of dit resulteert in een gratis online consultatie is niet gekend. 

Bovendien is er ook geen duidelijke informatie beschikbaar over hoe het boekingsproces bij Hair of Istanbul nu precies werkt. Dien je als patiënt alles zelf te regelen wat de reis naar Turkije betreft of word je hierbij ondersteund door de Hair of Istanbul haartransplantatie kliniek? Het is allemaal niet zo duidelijk weergegeven op de website. 

Wat ze wel voor handen hebben is grondige informatie over de procedures, de methodes die ze uitvoeren en het medisch team dat aanwezig is in de Hair of Istanbul haarkliniek. Er wordt ook meegedeeld dat het medisch team verschillende talen beheerst, namelijk Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees en Arabisch. Jammer genoeg kan je je dus niet verstaanbaar maken in het Nederlands. Wat ook niet beschikbaar is, is een duidelijke prijslijst. Je weet dus niet aan welke Hair of Istanbul prijzen je je kan verwachten aan het einde van de reis. 

Dit aspect van onze Hair of Istanbul review stelt ons wat teleur. Alvorens je bij een haartransplantatie kliniek in Turkije jouw haartransplantatie wil boeken, ben je graag op de hoogte van wat er jou te wachten staat. 

Pre-operationele consultaties

3.5 / 5

Eens je succesvol geboekt hebt bij Hair of Istanbul Turkije, word je geïnformeerd over wat je nodig zal hebben voor een succesvolle operatie. Daarnaast geven ze je ook enkele adviezen mee. Je mag bijvoorbeeld een week voor de ingreep geen alcohol consumeren. Ook moet je minderen met roken. Hair of Istanbul raadt je ook aan om de ochtend van de haartransplantatie ingreep goed te ontbijten. 

Naast deze voedingsadviezen zorgt Hair of Istanbul haartransplantatie kliniek dat je de nodige medicatie hebt voor aanvang van de ingreep. Het personeel regelt na je boeking ook meteen het hotel en de transfers, maar daarover later meer. 

In andere haartransplantatie klinieken krijg je vaak een duidelijk reisschema zodat je weet wat je kan verwachten. Op de website van Hair of Istanbul wordt dit niet vermeld. Ook wordt er nergens genoemd of je al dan niet je boeking kan verzetten indien dit nodig is. Dit is iets minder geruststellend aangezien je sommige zaken gewoonweg niet onder controle hebt. 

Aangezien Hair of Istanbul Turkije je niet volledig voorbereid op deze ingreep en alles wat erbij komt kijken, scoren ze geen maximum score op dit aspect van onze Hair of Istanbul review. 

Aankomst & Accommodatie

4.5 / 5

Zoals we reeds eerder in deze Hair of Istanbul review vermeld hadden worden het hotel en de luchthaventransfers voor jou als patiënt geregeld. Wat houdt dit precies in? Wel, je kan rekenen op een VIP transfer dat je zowel van als naar de luchthaven brengt, van en naar de Hair of Istanbul haartransplantatie kliniek alsook een sightseeing tour door Istanbul. 

 

Nog niet overtuigd? Hair of Istanbul heeft voor jou een vijf sterren hotel aan zee uitgekozen, met ontbijt inbegrepen. Je zal daar vier nachten verblijven. Dit is in de kostprijs inbegrepen. 

 

Andere haartransplantatie klinieken bieden vaak ook een bloedonderzoek bij aankomst aan, maar dit vinden we niet terug op de website van Hair of Istanbul. Desondanks scoort Hair of Istanbul een mooie score van 4.5/5 op gebied van aankomst en accommodatie in onze Hair of Istanbul review. Je kan dus met een gerust gevoel vertrekken richting Turkije.

Faciliteit

3.5 / 5

Hair of Istanbul haarkliniek is een kliniek die zich enkel richt op haartransplantaties. De kliniek bestaat uit twee verschillende ruimtes. De eerste ruimte waar de hele procedure begint is de ‘haarlijn design’ kamer. Daarnaast is er natuurlijk ook de operatiekamer. Bovendien kan je er ook iets drinken of eten in de Hair of Istanbul bar, aanwezig in de kliniek zelf. Surf naar hun website om een beter beeld te krijgen van de verschillende ruimtes aan de hand van de beschikbare foto’s.

 

Haartransplantatie kliniek Hair of Istanbul is niet in het bezit van een A-vergunning. Wel beschikken ze over een certificaat van het Turks ministerie van Volksgezondheid. Aangezien Hair of Istanbul niet op alle aspecten goed scoort, wat faciliteit betreft, geven wij een 3.5 / 5 in deze Hair of Istanbul review. 

Chirurgie & betrokkenheid van de arts

5 / 5

Op vlak van chirurgie en betrokkenheid van de arts scoort deze haarkliniek hoog in onze Hair of Istanbul review. Het medisch personeel van Hair of Istanbul bestaat uit een zevental dokters die gespecialiseerd zijn in dit vakgebied. Daarnaast worden zij ondersteund door een getalenteerd zorgteam. Er wordt ook veel informatie meegegeven over de Hair of Istanbul haartransplantatie. Waaronder bijvoorbeeld de methodes die ze gebruiken. Dit kan je uitgebreid op hun website lezen. 

De Hair of Istanbul ervaringen kunnen alleen maar positief zijn aangezien Hair of Istanbul aangeeft dat ze meer dan 10.000 operaties hebben uitgevoerd met een succespercentage van 99%. Dat kan tellen! Vandaar dat zij een topscore behalen op dit aspect van de Hair of Istanbul review.

Nazorg

4 / 5

Waar andere haartransplantatie klinieken niet zo goed scoren, scoort Hair of Istanbul wel goed. Hun nazorg wordt mooi uitgelegd op hun website. Voordat je de Hair of Istanbul haartransplantatie kliniek verlaat, krijg je een nazorg pakket mee met enkele producten die je nodig hebt na de haartransplantatie ingreep. Daarbij word je ook geïnformeerd over de medicijnen die je nog dient te nemen. 

 

Aangezien het 8 tot 12 maanden kan duren vooraleer je het uiteindelijke resultaat ziet, geeft het medisch team van Hair of Istanbul Turkije je nog enkele adviezen mee, waaronder voedingsadvies. Daarnaast word je ook uitgelegd hoe je het best kan slapen na een haartransplantatie ingreep. Over consultaties na de ingreep wordt er wel niets vermeld. Dit kan wel als nadelig ervaren worden. Aangezien ze de nazorg over het algemeen toch beter aanpakken dan andere haartransplantatie klinieken, scoren ze in deze Hair of Istanbul review een 4 / 5.

Conclusie

De eindscore van onze Hair of Istanbul review:

3.9 /5.0

De Hair of Istanbul ervaringen liegen er niet om. 99% van de uitgevoerde haartransplantaties waren een succes. Het medisch team van Hair of Istanbul zijn dan ook experten op vlak van haartransplantaties. 

Als jij voor Hair of Istanbul kiest, dan ga jij een zorgeloze reis tegemoet aangezien alles voor jou geregeld wordt van zodra je het vliegtuig in Turkije uitstapt. Toch kunnen ze echter nog verbeteren op bepaalde vlakken. Je wordt namelijk niet voldoende geïnformeerd vooraleer je de haartransplantatie ingreep geboekt hebt. Er is weinig informatie beschikbaar over het boekingsproces zelf, de consultaties voor de ingreep en over de faciliteit zelf. Hoewel je wel al een idee krijgt hoe Hair of Istanbul eruit ziet dankzij de foto’s op hun website. 

Kortom, Hair of Istanbul scoort een 3.9/5 in onze Hair of Istanbul review met ruimte voor verbetering. 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Veelgestelde vragen over Hair of Istanbul

Hair of Istanbul is een kliniek enkel en alleen voor haartransplantaties en is gelegen, zoals de naam het zelf zegt, in Bakırköy, Istanbul, Turkije.

Via de website van Hair of Istanbul kan je een formulier invullen waar je een aanvraag tot consultatie kan indienen. Of deze consultatie al dan niet gratis is, is niet bekend.

Neen, maar de haartransplantatie kliniek Hair of Istanbul beschikt wel over een certificaat van het Turks ministerie van Volksgezondheid.

Vergelijk Prijzen en Aanbiedingen

Spreek met een van onze experts

Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website