IdealofMeD Turkije review

IdealofMeD Turkije is een gespecialiseerde kliniek die de kwaliteit van leven van haar patiënten belooft te verbeteren. Dit gerenommeerd merk is een van de toonaangevende plaatsen voor een haartransplantatie in Istanbul, naast andere cosmetische procedures.

IdealOfMeD score

4.33/5

4.33 / 5.0

Boekingsproces
Pre-operationele consultaties
Aankomst & Accommodatie
Faciliteit
Chirurgie & betrokkenheid van de arts
Nazorg

IdealofMeD review: samenvatting

Boekingsproces

4.5 / 5

Het boekingsproces van IdealofMeD Turkije maakt een fantastische eerste indruk en verloopt vrijwel vlekkeloos. Je vindt een schat aan informatie over het haartransplantatie proces en wat je kunt verwachten tijdens je procedure. Net zo belangrijk is dat je kennis kunt maken met het team dat voor je zal zorgen. Het is snel en eenvoudig om je gratis haarverlies consultatie online te boeken. Je kan hen namelijk zowel via WhatsApp als via Messenger contacteren. Op die manier kan je een eerste gratis online consultatie vastleggen en krijg je er zelfs een gratis e-book bij! 

De IdealofMeD prijzen zijn transparant met een prijsbereik voor 3 verschillende haartransplantatie pakketten, met een definitieve offerte zodra de specialist klaar is met de consultatie en de IdealofMeD review van de patiënt. Wij vinden het erg prettig dat ze een tabel erbij voegen wat het gemakkelijker maakt om de verschillende pakketten te vergelijken.

Pre-operationele consultaties

5 / 5

De pre-operationele consultaties scoren uitermate goed op de IdealofMeD review. De kliniek beschrijft elke stap van je IdealofMeD haartransplantatie reis, van begin tot eind. Een voorbereiding is essentieel, vooral wanneer je naar het buitenland reist voor een operatie. Daarom is een duidelijk reisschema bijzonder nuttig. Al jouw pre-operationele consultaties zijn inbegrepen, evenals een pre-operationele kit voor je operatie. Deze kits worden zelden aangeboden door klinieken, dus dit is een van de vele extra’s die IdealofMeD aanbiedt. 

IdealofMeD beseft dat sommige dingen buiten onze controle liggen en daarom kun je jouw transplantatie afspraak gratis verzetten als dat nodig is. Dit is tekenend voor de patiëntgerichte houding van de kliniek, en nogmaals, dit is iets wat elders niet altijd gebeurt. Dit soort flexibiliteit is een grote meerwaarde.

De prijzen zijn transparant met een prijsklasse voor 3 verschillende haartransplantatie pakketten, met een definitieve prijsopgave zodra de specialist klaar is met de consultatie en de IdealofMeD beoordeling van de patiënt. Wij vinden het erg prettig dat ze een tabel erbij voegen zodat je de pakketten gemakkelijk kan vergelijken.

Aankomst & Accommodatie

5 / 5

Vanaf het moment dat je uit het vliegtuig stapt, heeft IdealofMeD alles al voor je geregeld. Je wordt op de luchthaven opgewacht door een Engelssprekende coördinator en in stijl vervoerd naar je 5-sterren hotel waar je 3 nachten verblijft.

Alles van de VIP transfers, het luxe hotel en je bloedtesten bij aankomst zijn inbegrepen. Niet alleen is dit een echt all-inclusive pakket, maar is er ook aandacht voor detail in elk aspect van je reis. Niets aan de IdealofMeD service is basic of standaard, en dit word je al snel duidelijk in hun zorgvuldige selectie van de 5-sterren accommodatie.

Je hoeft je na het boeken van je vliegtickets nergens zorgen over te maken. Dit is een groot voordeel van het boeken bij IdealofMeD. Je kan met een gerust gevoel vertrekken, wetende dat alles goed geregeld is. De kliniek scoort hier maximale punten op alle gebieden, van aankomst tot en met accommodatie. Dit resulteert dan ook weer in een topscore op gebied van aankomst & accommodatie in de IdealofMeD review. 

Faciliteit

4.5 / 5

Op dit punt in de IdealofMeD beoordeling heb je waarschijnlijk al begrepen dat IdealofMeD  goed scoort op alle aspecten. Na een gemakkelijk boekingsproces en een geweldige ontvangst, gaat het nog beter bij aankomst in de kliniek. Je bent voorzien van alle comfort, van een ergonomische stoel en bed, televisie en ook je lunch is inbegrepen.

Niet alleen vanuit het oogpunt van de IdealofMeD ervaringen van de patiënt, maar ook de medische faciliteit zelf is indrukwekkend. Alle nieuwste transplantatie apparatuur en technologie is beschikbaar, inclusief lasers voor het meten van haarlijnen en haardichtheid.

De IdealofMeD kliniek heeft een Turkse A-licentie die kwaliteit garandeert en een interessant voordeel is dat ze hun patiënten onder andere kunnen ophalen met hun eigen VIP-transfers.

Chirurgie & betrokkenheid van de arts

4 / 5

IdealofMeD praat veel over combinatie haartransplantatie in Turkije op hun website, dat is wanneer een team van 6-8 mensen de twee technieken FUE en DHI combineren, wat zorgt voor dekking en dichtheid in slechts één operatie. Wij vinden dit geweldig omdat een klacht van patiënten is dat het resultaat dichtheid mist wanneer er alleen FUE wordt gedaan. 

Bovendien maken verpleegkundigen deel uit van het operationele team van de kliniek, zodat je een hoge zorgstandaard kunt verwachten. Elk lid van het team is Engels sprekend. Bovendien is er een naaldloze anesthesie en FUE Saphire beschikbaar. Dit alles draagt bij aan een hoge score op dit aspect van de IdealofMeD review.

Nazorg

4 / 5

Nazorg is waar veel klinieken tijdens het beoordelingsproces tekortschieten. Ondanks dat ze het op zoveel andere gebieden goed doen, is de nazorg vaak teleurstellend. Het goede nieuws is dat IdealofMeD consistent blijft en ook hun nazorg boven verwachting is. Ze scoren dan ook hoog op dit gebied op de IdealofMeD review. 

 

Je krijgt niet alleen 2 maanden postoperatieve verzorgingsproducten, maar ook minstens 3 consultaties na de ingreep. Er is een haargroei garantie van 90%, dus je kunt de kliniek met een gerust hart jouw transplantatie toevertrouwen. 

Het enige verbeterpunt is het gebrek aan financieringsmogelijkheden voor patiënten, vooral omdat de pakketten in het premiumsegment liggen. Hoewel het goedkoper is dan elders, zijn de kosten van een haartransplantatie nog steeds veel om in één keer te betalen. Wij geven de voorkeur aan de optie om maandelijks af te betalen. We namen reeds contact op met de kliniek. Ze zullen dit bekijken en hopen om in de toekomst een betere oplossing te bieden.

Conclusie

Onze idealofMeD review:

4.33/5.0

Er zijn veel goede dingen te zeggen over IdealofMeD en dat weerspiegeld zich in een indrukwekkende IdealofMeD review van 4,4 uit 5. De gebieden waarop ze punten lieten vallen zijn gemakkelijk op te lossen en zouden in de toekomst zomaar kunnen leiden tot een perfecte score. 

Het is vanaf het begin van het proces duidelijk dat IdealofMeD prioriteit geeft aan de behoeften van hun patiënten. Van stapsgewijze begeleiding en gedetailleerde consultaties tot een luxe pakket met alles inclusief. Hierdoor blijven patiënten met een gerust gevoel achter in de handen van de kliniek.

Het belangrijkste verbeterpunt voor IdealofMeD zijn de financieringsmogelijkheden. Voor een kliniek die zo’n hoge zorgstandaard en hoogwaardige pakketten aanbiedt, zou dit het laatste stukje van de puzzel zijn. Zoals eerder vermeld zal de kliniek echter werken aan oplossingen hieromtrent.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Veelgestelde vragen over IdealofMeD

De ingreep zal plaatsvinden in het IdealofMeD ziekenhuis met meer dan 29 gespecialiseerde artsen. Het IdealofMeD ziekenhuis is gelegen in het centrum van Istanbul en wordt beschouwd als een van de belangrijkste locaties voor overzeese patiënten.

Je kan via de website zowel via Messenger, als via Whatsapp als via een formulier een consultatie aanvragen. Deze consultatie is geheel gratis en je kan een antwoord en advies terugverwachten van de arts zelf.

Ja, IdealofMeD heeft een A-vergunning die de kwaliteit garandeert. Deze licentie is gereguleerd door de Turkse overheid.

Vergelijk Prijzen en Aanbiedingen

Spreek met een van onze experts

Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website