Now Hair Time Review

Now Hair Time is een haarkliniek die zich enkel en alleen toespitst op haartransplantaties in Turkije, zowel bij mannen als bij vrouwen. Er werden reeds duizenden haartransplantatie ingrepen met succes uitgevoerd. Ook de Now Hair Time ervaringen liegen er niet om. Ontdek het in deze Now Hair Time review.

Now Hair Time Score

3.5/5

3.5 / 5.0

Boekingsproces
Pre-operationele consultaties
Aankomst & Accommodatie
Faciliteit
Chirurgie & betrokkenheid van de arts
Nazorg

Now Hair Time review: samenvatting

Boekingsproces

4 / 5

Voordat je een boeking aanvraagt, is het natuurlijk van belang dat je je op voorhand goed informeert. Bij Now Hair Time is dit geen probleem, zo blijkt. Je vindt namelijk veel gedetailleerde informatie terug op hun website. Zo vind je de verschillende methodes terug die ze toepassen tijdens een haartransplantatie ingreep, wat je van je verblijf kan verwachten en meer. Bovendien is al deze informatie beschikbaar in het Nederlands op hun website.

Wat we wel opmerken is, ondanks dat ze veel informatie vrijgeven over bepaalde aspecten, er geen duidelijke Now Hair Time prijzen vermeld staan op hun website. Dit is toch wel een minpuntje dat we duidelijk willen vermelden in deze Now Hair Time review.

Wel kan je gratis een offerte aanvragen waardoor je alsnog een volledige prijslijst ontvangt van de haartransplantatie ingreep die je zal ondergaan.

Pre-operationele consultaties

2 / 5

Waar andere haartransplantatie klinieken hoog op scoren, scoort Now Hair Time niet goed in onze Now Hair Time review. Op de website vind je namelijk geen informatie terug over pre-operationele consultaties. Word je gezien door een dokter voor de haartransplantatie ingreep? Zijn pre-operationele consultaties beschikbaar en zo ja, zijn deze inbegrepen in de kostprijs? Is er de mogelijkheid om je boeking gratis te verzetten? Kan je een pre-operationele kit of voedingsadvies verwachten?

Bovenstaande vragen blijven allemaal onbeantwoord waardoor het aspect pre-operationele consultaties niet voldoende scoort in onze Now Hair Time review.   

Aankomst & Accommodatie

5 / 5

Now Hair Time Turkije behaalt een topscore wanneer het om aankomst en accommodatie gaat in deze Now Hair Time review. Jij kan namelijk met een gerust gevoel richting Turkije vertrekken want Now Hair Time heeft alles voor jou op voorhand geregeld. Zo zal je van de luchthaven opgehaald worden en naar het hotel gebracht worden. Je mag je verwachten aan een vijf sterren hotel waar je drie nachten zal verblijven.

Vervoer van en naar de Now Hair Time haartransplantatie kliniek werd ook geregeld. Zo ook het vervoer terug naar de luchthaven nadat de ingreep heeft plaatsgevonden. Bovendien heeft Now Hair Time een privé vertaler ten alle tijden voor jou klaar staan. Zo zal er geen enkele informatie verloren gaan doordat je met de tolk in het Nederlands kan communiceren.

Faciliteit

3.5 / 5

Now Hair Time focust zich enkel en alleen op haartransplantaties. Helaas vind je geen foto’s van de haarkliniek zelf terug op hun website. Zo kun je je geen beter beeld vormen bij wat je kan verwachten van de Now Hair Time haartransplantatie kliniek. Wel wordt er benoemd dat ze met de nieuwste haartransplantatie apparatuur en technologie werken bij Now Hair Time. 

Daarnaast beschikt de faciliteit ook over enkele vergunningen, uitgereikt door het Turks Ministerie van gezondheid. Toch halen ze binnen dit aspect van Now Hair Time review geen topscore aangezien er, vergeleken met andere haarklinieken, weinig informatie terug te vinden is over de faciliteit zelf. 

Chirurgie & betrokkenheid van de arts

4 / 5

Zoals eerder benoemd geeft Now Hair Time je veel informatie mee over de methoden die zij toepassen tijdens de haartransplantatie ingreep. Uit Now Hair Time ervaringen blijken deze methoden ook succesvol te zijn. 

Een meerwaarde dat de haartransplantatie kliniek van Now Hair Time jou als patiënt te bieden heeft, is een privé tolk. Van zodra het over jouw gezondheid gaat, ben je graag goed op de hoogte. Door de taalbarrière zou dit al eens kunnen mislopen, maar niet bij Now Hair Time. Zij voorzien namelijk een Nederlands sprekende tolk die alle informatie en uitleg van de artsen voor jou vertaalt. Ook kan jij de nodige vragen stellen die dan beantwoord worden in het Nederlands. Geruststellend, toch? 

Now Hair Time stelt op hun website twee teamleden voor. Dit geeft je echter geen goed beeld van welk medisch team je verwachten kan en in wat zij nu gespecialiseerd zijn. Hierdoor scoren ze geen maximum score in deze Now Hair Time review wat chirurgie en betrokkenheid van de arts betreft.

Nazorg

3 / 5

Now Hair Time geeft niet al te veel informatie prijs op hun website over de nazorg. Wel is geweten dat ze jou nog minstens twee keer zullen ontmoeten na de ingreep. Andere haartransplantatie klinieken zorgen vaak voor nazorg producten of een nabehandelings pakket. Now Hair Time haarkliniek biedt dit echter niet aan. Wat ze wel duidelijk aangeven is dat ze je levenslange medische ondersteuning bieden tot je perfecte resultaten hebt.

We kunnen dus constateren in onze Now Hair Time review dat er zeker nog ruimte is voor verbetering wat de nazorg betreft.

Conclusie

Onze Now Hair Time review:

3.5/5.0

Onze Now Hair Time review resulteert in een eindscore van 3.5/5. Now Hair Time scoort enorm hoog wat aankomst en accommodatie betreft, alles is namelijk tot in de puntjes geregeld van zodra je in Turkije toekomt. Maar wat de voorbereiding en de nazorg betreft scoort Now Hair Time Turkije heel wat minder. Je weet namelijk niet goed wat je kan verwachten voordat je vertrekt. Zijn er consultaties voorzien voor de ingreep? Krijg je nazorg producten mee na de ingreep zodat je eenmaal thuis verder kan? 

 

Heel wat vragen blijven onbeantwoord als we uitgaan van de informatie die Now Hair Time ons voorziet op hun website. Wij raden je aan je goed te laten informeren vooraleer je de keuze maakt om een haartransplantatie uit te voeren bij Now Hair Time. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan en kan je met een gerust hart vertrekken richting Istanbul.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Veelgestelde vragen over Now Hair Time

De haartransplantatie van Now Hair Time vindt in hun haarkliniek plaats, gelegen te Istanbul, Turkije. In deze Now Hair Time haarkliniek worden er enkel haartransplantaties uitgevoerd. 

Op de website vind je meteen op de startpagina een formulier terug dat je kan invullen om zo gebruik te maken van de gratis haaranalyse.

Een A-vergunning wordt niet specifiek vermeld op de website. Now Hair Time is wel in het bezit van enkele certificaten uitgereikt door het Ministerie van Gezondheid Turkije. 

Vergelijk Prijzen en Aanbiedingen

Spreek met een van onze experts

Wij maken gebruik van cookies voor een optimaal werkende website